x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Raluca Moianu, din nou pe TVR 1

Raluca Moianu, din nou pe TVR 1

de Claudia Daboveanu    |    03 Mar 2006   •   00:00
Raluca Moianu, din nou pe TVR 1
VEDETE
Luni, 6 martie, incepe un nou sezon (poate ultimul) al emisiunii "Iarta-ma". Gazda, o vedeta fara aere de vedeta.

Emisiunea "Iarta-ma" se reia in curand. Ce noutati aduce?
"Iarta-ma" implineste 6 ani. E o performanta ca o emisiune tv sa reziste atat. Programul este mereu nou: nu exista doua vieti la fel, povestile fiind punctul forte. Voi avea un coleg nou, care-l va inlocui "pe teren" pe Marius Radmanastean. Producatorii au intentionat sa schimbe decorul, dar acesta a fost in cele din urma pastrat.

Se aude ca va fi ultimul sezon al acestei emisiuni. Daca nu va mai exista, ce ai de gand sa faci? Ai primit oferte din partea altor televiziuni?
Emisiunea poate foarte bine sa continue, atat timp cat place publicului. Eu pot prezenta alta emisiune in cazul in care se va termina "Iarta-ma". Totdeauna mi-am facut treaba cat mai bine, mi-am respectat munca si colegii. In meseria asta, daca esti bun si liber de contract, sigur primesti oferte. In pauzele dintre sezoane, am primit niste propuneri. Important e sa stii ce vrei si sa ai parte de formatul potrivit pentru tine, sa nu accepti orice doar din dorinta de a fi "pe sticla".

In radio te-ai lansat la inceputul anilor ’90, la Radio Contact. Ce vezi acum de la pupitrul Magic FM?
La 4 februarie am implinit 13 ani de la prima mea emisie si sunt tare fericita ca m-am intors la microfon dupa doi ani, in care n-am stat degeaba, am adus pe lume o fetita si am facut televiziune. Proiectul acesta nou imi da o teribila senzatie de bine, chiar daca unii spun ca e tare greu sa te trezesti dimineata atat de devreme... Prezint in fiecare dimineata de la 7:00 la 10:00 matinalul Magic FM. M-a atras foarte tare propunerea celor de la Magic FM, in ideea ca e un radio la care se difuzeaza numai hituri, programul fiind special conceput pentru un public adult. Am regasit un vechi coleg de la Contact, care prezinta stirile in emisiunea mea, o voce foarte buna, un jurnalist cu experienta: Valentin Popa Scurtu. Mai sunt in echipa alti colegi pe care ii stiu demult (Cristi Hrubaru, Liana Stanciu, Dominique Iancu), asa ca ma simt ca acasa!

Cea mai buna prietena


Mara, fetita Ralucai, e inca foarte mica pentru a putea vorbi cu ea despre lucruri prea serioase. Deocamdata, o invata sa-si spuna corect numele... Ar vrea s-o faca sa-nteleaga ca-n viata e bine sa faci ceea ce-ti place, sa cantaresti atent situatiile si sa iei decizii doar dupa ce te-ai gandit foarte bine la ceea ce ai de facut. Cu siguranta Raluca se va stradui sa-i fie Marei cea mai buna prietena.

Acasa la Mos Craciun


De luni pana vineri, se trezeste la ora 5:00. La 6:30 e la radio, intra in emisie de la 7:00 la 10:00. Apoi, iese cu fata ei in parc, isi face documentarea pentru a doua zi, pleaca la filmari doua zile pe saptamana. Week-end-urile? In familie. De cand o are pe Mara, isi doreste totul pentru ea. Asa ca destinatia vacantelor va fi Disneyland si Rovaniemi - acasa la Mos Craciun...

×