x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Raluca Sandu: Working Girl

Raluca Sandu: Working Girl

de Oana-Maria Baltoc    |    19 Sep 2008   •   00:00

Raluca Sandu munceşte cît zece de cînd a revenit în România

Raluca Sandu munceşte cît zece de cînd a revenit în România


  • Negociezi cu o televiziune pentru a realiza două emisiuni. Poţi să ne oferi mai multe amănunte?

Am ajuns la un stadiu avansat de discuţii cu GSP Tv, dar încă nu s-au concretizat detaliile. Una dintre emisiuni este zilnică, iar cea de-a doua este săptămînală, în week-end.

 

  • O să organizezi în continuare galele MMA pe care le-ai demarat împreună cu soţul tău? Cu siguranţă. Cea de-a treia Gală se va ţine la Cluj la data de 31 octombrie şi coincide cu Hallowen Night. Am început deja demersurile organizării, ceea ce înseamnă multe drumuri săptămînale la Cluj şi alergătură.

 

  • Care mai sînt relaţiile dintre tine şi Todd? Aţi mai vorbit de cînd el s-a întors în America? Crezi că o să depăşiţi problemele din căsnicie?

În orice căsnicie există şi divergenţe. S-au vehiculat atîtea ipoteze referitoare la mariajul meu, încît am ajuns la concluzia că cel mai bine este să-mi ţin viaţa privată cît mai departe de ochii lumii.

 

  • Relaţia dintre tine şi Todd s-a răcit din cauza acelei poze paparazzi care te prezenta în compania unui alt bărbat?

Notoria poză nu a avut nimic de-a face cu problemele noastre. Nu a schimbat cu absolut nimic situaţia existentă şi, chiar dacă nu ar fi apărut, lucrurile rămîneau cum sînt şi în prezent.

 

  • Ce s-a întîmplat cu afacerea ta din SUA în această perioadă?

Business-ul din State este ca şi inexistent. O dată ce economia a luat-o brusc în jos, nu a mai mers nimic din ce făceam acolo. A fost şi motivul principal pentru care m-am întors în ţară. Nu mai aveam un venit suficient cît să-mi acopăr cheltuielile de strict necesar şi a trebuit să găsesc altă soluţie.

  • Ce alte proiecte te mai tentează?

Sînt cîteva proiecte în care m-am implicat, atît individuale, cît şi prin asociere cu Mihaela (prietena mea) şi alte persoane. Ne-am înfiinţat o societate de organizare evenimente. Vrem să deschidem şi o agenţie de turism, o afacere imobiliară, anul viitor în vară vreau să organizez un turneu de tenis Challanger pentru fete, colaborez cu o bancă pe segmentul de Private Banking şi mai sînt şi cele patru Gale MMA anuale pe care le organizez împreună cu Todd.

 

  • Nu ai obosit cu atîtea pe cap?

E un program pe care mi l-am dorit. Este alegerea mea să muncesc 14 ore pe zi. Dacă aş putea să dorm doar două ore pe noapte şi să fiu capabilă de muncă în rest, aş demara alte zece proiecte.

 

  • Am înţeles că te preocupă şi acţiunile caritabile.

Întotdeauna m-au preocupat acţiunile caritabile. Motivul pentru care nu le-am mediatizat a fost unul singur: nu le fac pentru imagine sau reclamă.

×
Subiecte în articol: cover story