x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Război pe Twitter între Rupert Murdoch şi Tom Cruise, unul din capii biserici Scientologice

Război pe Twitter între Rupert Murdoch şi Tom Cruise, unul din capii biserici Scientologice

02 Iul 2012   •   14:45
Război pe Twitter între Rupert Murdoch şi Tom Cruise, unul din capii biserici Scientologice

Rupert Murdoch, CEO al News corp., l-a impuns, intr-un mesaj pe Twitter, pe Tom Cruise numind Scientologia "un cult bizar" facut de oameni "infioratori" posibil chiar "malefici".

Tweet-ul lui Murdoch vine la doua zile dupa ce Katie Holmes a anuntat divortul de Cuise.

"Scientologia este din nou in stiri. Un cult foarte ciudat dar in care sunt implicati enorm de multi bani iar Tom Cruise numarul doi sau trei in ierarhia bisericii", este mesajul lui Murdoch postat, sambata, pe Twitter.

Mai tarziu a adaugat un alt mesaj:" Urmariti desfasurarea povestii despre Katie Holms si biserica Scientologica. Este ceva inpaimantator, poate chiar nefast, la acesti oameni".

Mesajul controversat al lui Murdoch a starnit furtuna pe Twitter ceea ce l-a determinat sa isi apere pozitia.

"Dupa tweet-ul meu legat de Scientologie am primit sute de mesaje care ma ataca. Ma astept ca numarul lor sa creasca, sa se inrautateasca si chiar sa ma ameninte. Dar eu raman la convingerea mea".

Murdoch a fost intrebat si despre parerea lui in privinta Mormonilor in contexul in care Mitt Romney, fiind mormon, este contracandidatul lui Obama la alegerile prezidentiale.

"Mormonismul pentru mine este un mister, dar mormonii cu certitudine nu sunt daunatori", a spus Murdoch.

Cruise si Holmes s-au casatorit in 2005 si au o fiica, Suri. Cruise deja l-a angajat pe avocatul Dennis Wasser, cel care l-a reprezentat si in divortul de Nicole Kidman.

×