x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Real Madrid rămîne regina Spaniei

Real Madrid rămîne regina Spaniei

de Ovidiu Ciutescu    |    05 Mai 2008   •   00:00
Real Madrid rămîne regina Spaniei

Preşedintele clubului Real Madrid, Ramon Calderon, s-a arătat mîndru de echipa sa, care a cucerit al doilea titlu consecutiv de campioană a Spaniei.

Preşedintele clubului Real Madrid, Ramon Calderon, s-a arătat mîndru de echipa sa, care a cucerit al doilea titlu consecutiv de campioană a Spaniei.

BUCURIE. Condusă în minutul 83 cu scorul de 1-0 şi evoluînd cu un jucător mai puţin, după eliminarea din minutul 46 a lui Fabio Cannavaro, Real Madrid a reuşit să revină prin golurile marcate de Arjen Robben şi Gonzalo Higuain, în ultimele minute ale partidei. "De-a lungul acestui sezon echipa a demonstrat că are caracter. Nu s-a predat niciodată. Sînt mîndru de aceşti jucători. Fericirea e şi mare mare pentru că se ştie cît este de greu să îţi aperi titlul", a declarat oficialul clubului madrilen, la finalul partidei cîşigate cu 2-1, în faţa echipei Osasuna. Antrenorul Bernd Schuster s-a arătat şi el mulţumit de faptul că echipa sa a devenit campioana Spaniei cu trei etape înainte de finalul sezonului:"Merităm acest titlu, chiar dacă uneori pentru a ne mobiliza am avut nevoie să fim puşi în dificultate". Real Madrid a cîştigat, duminică, al 31-lea titlu de campioană a Spaniei, al doilea consecutiv, după ce a învins, cu scorul de 2-1, formaţia Osasuna Pamplona, în etapa a XXXV-a din Primera Division. Real Madrid, club fondat în 1902, a mărit avansul faţă de rivalul istoric, FC Barcelona, campioană a Spaniei în 18 rînduri. Acesta este primul titlu cu Bernd Schuster în funcţia de antrenor, tehnicianul în vîrstă de 48 de ani, venit la Real în 2007, cîştigînd şi două campionate ca jucător al madrilenilor (1989 şi 1990).

×
Subiecte în articol: magazin real madrid real