x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Reality show - Cap al mafiei siciliene, arestat in timp ce urmărea o emisiune despre mafioţi

Reality show - Cap al mafiei siciliene, arestat in timp ce urmărea o emisiune despre mafioţi

de Jurnalul National    |    30 Noi 2007   •   00:00

Poliţişti italieni au pătruns in camera unui bărbat suspectat că ar conduce mafia siciliană şi l-au arestat in timp ce se uita la un show de televiziune despre arestarea unui alt şef mafiot.



Poliţişti italieni au pătruns in camera unui bărbat suspectat că ar conduce mafia siciliană şi l-au arestat in timp ce se uita la un show de televiziune despre arestarea unui alt şef mafiot, relatează Reuters.

Poliţia a spus că Michele Catalano se uita, joi noapte, la ultimul episod al mini-serialului "Capul capilor", care a ecranizat momentul in care a fost arestat, in 1993, liderul mafiei Cosa Nostra, Salvatore "Toto" Riina.

Catalano, de 48 de ani, a fost suspectat că a condus mafia siciliană, fiind in subordinea lui Salvatore Lo Piccolo ("capul capilor") care a fost arestat in această lună, după ce a fugit de autorităţi 25 de ani.

Catalano este acuzat de trafic de droguri şi de extorcare.

Lo Piccolo a preluat conducerea mafiei de la succesorul lui Riina, Bernardo Provenzano, care a fost şi el arestat anul trecut, după ce a reuşit să stea departe de poliţie timp de 40 de ani.

Potrivit Poliţiei, aceste arestări a slăbit puterea mafiei, care continuă să rămănă fără conducere.

Politicieni şi oameni de cultură au criticat mini-serialul difuzat pe Channel 5 pentru că il portretiza pe Riina drept un erou şi i-au cerut patronului Mediaset, care aparţine fostului prim-ministru Silvio Berlusconi, să nu mai difuzeze ultimul episod, insă reprezentanţii Mediaset au refuzat acest lucru.

Poreclit Bestia din cauza brutalităţii sale, Riina a fost conamnat pentru mai mult de o sută de crime.
  • Mediafax







×
Subiecte în articol: magazin