x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Reincarnari in show-biz

Reincarnari in show-biz

de Radu Popa    |    16 Sep 2005   •   00:00
Reincarnari in show-biz
MISTERE
Credinta in reincarnare este larg raspandita printre persoane din diverse domenii de activitate.

Daca iubitorilor celei de-a saptea arte li s-ar cere sa numeasca o vedeta, cunoscuta drept adepta infocata a Teoriei Reincarnarii, multi ar raspunde, fara ezitare: Shirley MacLaine. Actrita credea cu convingere in existenta unor vieti anterioare. Nu de putine ori, in prezenta unor prieteni sau cunostinte, Shirley sustinea ca a fost servitoare in Egiptul Antic. Cu alte ocazii, artista afirma ca fusese model pentru pictorul postimpresionist Touluse-Lautrec. Uneori, ea sustinea, nici mai mult, nici mai putin, ca si-ar fi trait viata anterioara in… Atlantida, continentul disparut care, in prezent, da nastere unor polemici aprinse in randurile specialistilor. Multi ar fi tentati sa o considere naiva, dar Shirley nu este singura vedeta care crede in reincarnare.

"REVOLUTIONARUL" STALLONE. Unul dintre cei mai in voga actori contemporani, interpret consacrat al unor roluri de "supererou" sau de "baiat rau", Sylvester Stallone crede, la randul lui, in reincarnare. "Sly" este de parere ca viata sa anterioara s-a desfasurat in timpul Revolutiei Franceze, iar el a avut parte de o moarte violenta, pe care nici macar Rambo, personajul care i-a adus celebritatea, nu ar fi putut sa o evite: taierea capului la ghilotina. John Travolta, actor si cantaret, cunoscut din filmul "Febra de sambata seara", in care a evoluat alaturi de Olivia Newton-John, banuieste ca intr-o viata anterioara a fost tot actor. El nu exclude posibilitatea de a fi fost chiar Rudolf Valentino, "cuceritorul de la Hollywood", caruia numeroase reprezentante ale sexului slab i-au cazut victime. Cantaretul britanic Engelbert Humperdink este convins ca a trait… 95 de vieti anterioare, iar una dintre acestea a apartinut unui imparat roman.

"DATORII NEPLATITE". Cunoscutul artist american Martin Sheen, tatal nu mai putin celebrului actor Charlie Sheen, este un adept consecvent al teoriei reincarnarii, sustinand ca membrii unei famii nu se intalnesc intamplator pe Pamant. Potrivit lui Martin, "copiii se nasc pentru a compensa faptele necugetate ale parintilor, comise in vietile lor anteriore. Sunt datorii neplatite din alte vieti". Cantareata Stevie Nicks crede ca existenta sa actuala reprezinta ultima viata traita pe Pamant. Aceasta a survenit dupa ce interpreta a fost, pe rand, preoteasa egipteana, pianista sau victima a Holocaustului nazist. Aflat in stare de hipnoza, compozitorul Henry Mancini a constatat ca reprezinta reincarnarea lui Giuseppe Verdi, autorul unor opere nemuritoare, precum "Rigoletto", "Aida", "Traviata" sau "Fastaff". Anterior insa, Henry a lucrat ca inginer la construirea Piramidei lui Keops de la Gizeh si a fost ofiter la curtea lui Montezuma, ultimul imparat aztec din Mexic.

REGINA EGIPTEANA. Celebra interpreta Tina Turner a efectuat chiar si o calatorie in Egipt, pentru a descoperi dovezile unei vieti anterioare. Vedeta a decis sa efectueze neobisuitul voiaj dupa ce un medium din California i-a destainuit ca este reincarnarea lui Hatseput, o regina egipteana ce a domnit 20 de ani. Loretta Swit, interpreta rolului maiorului Houlihan "Buze fierbinti" din celebrul serial de televiziune "M.A.S.H.", a avut la randul ei cateva revelatii dintr-o viata anterioara. Acestea au convins-o ca, in secolul al XI-lea, era un important proprietar de pamanturi in China. In perioada respectiva, ea stapanea cu autoritate un vast domeniu.

×