x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Renee si stafia de langa brad

Renee si stafia de langa brad

de Radu Popa    |    16 Dec 2005   •   00:00
Renee si stafia de langa brad
MISTERE
Nu cu mult timp in urma, cunoscuta actrita Renee Zellweger a solicitat ajutorul "vanatorilor de fantome"

STAFIA "RESPECTABILA". Artista a apelat la sprijinul "vanatorilor" pentru a depista si alunga o stafie care bantuie resedinta pe care a achizitionat-o recent contra unei sume deloc neglijabile, ce ajunge la aproape 2 milioane de dolari. Actrita a consultat un specialist in comunicarea cu lumea "de dincolo", care i-a marturisit ca spiritul care ii tulbura deseori linistea, apartine unei femei batrane pe nume Lilian. Potrivit locuitorilor districtului Hampton din Statul New York, fantoma efectueaza dese "incursiuni" in imobilul respectiv, "plimbarile" respective debutand cu multi ani in urma.

FANTOMA "JUCAUSA". Potrivit unui fost proprietar al imobilului care a fost achizitionat de Zellweger, Lilian este o fantoma "jucausa". Initial, barbatul sesizase o "prezenta straina" in casa pe care, insa, nu o putea vedea. Ulterior, Lilian a inceput sa se deplaseze si chiar sa mute diferite obiecte din casa. De multe ori, ea se "ascundea", din dorinta de a juca un fel de "soarecele si pisica" cu celelalte persoane din casa. Se pare ca stafia a avut o contributie deloc neglijabila la dieta pe care Renee a urmat-o pentru a indeplini "baremul de greutate" impus de rolul in filmul ce constituia urmarea la cunoscuta pelicula "Bridget Jones".

"CADOUL INVIZIBIL". Renee a constatat ca Lilian isi face simtita mai des prezenta in timpul sarbatorilor, evenimentul "preferat" fiind Craciunul. In perioada in care actrita si membrii familiei incearca sa se bucure de marea sarbatoare crestina, fantoma "isi face de cap", mai ales, in incaperea in care este impodobit traditionalul brad. Stafia face o verificare amanuntita a ornamentelor, instalatiei si chiar a cadourilor aflate sub pom. Spectrul nu ezita sa desfaca anumite pachete si sa cerceteze continutul acestora. Desi, la inceput, Zellweger a fost speriata iar, ulterior, intrigata de "nebuniile" lui Lilian, odata cu trecerea timpului, s-a obisnuit cu "controalele de rutina" ale fantomei. Mai in gluma, mai in serios, ea considera ca spectrul face parte dintre darurile de Craciun".

×