x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun REVOLTATOR! Un copil alb si-a cumparat JUCARIE: un nigerian de 52 de ani (FOTO)

REVOLTATOR! Un copil alb si-a cumparat JUCARIE: un nigerian de 52 de ani (FOTO)

09 Feb 2015   •   18:33
REVOLTATOR! Un copil alb si-a cumparat JUCARIE: un nigerian de 52 de ani (FOTO)

Un prosper om de afaceri american, Wallace Turnquist, a cumparat o fiinta vie, un nigerian in varsta de 52 de ani, pentru a se juca si a-l servi pe fiul sau in varsta de 13 ani, Skyler.
"Anul trecut l-am dus pe Sky la un safari si a fost extrem de incantat de africani. Haiosi, zambitori, gata oricand sa-ti faca pe plac. Si-a dorit un african doar pentru el. I-am explicat ca rapirea de persoane este ilegala si ca nu putem sa luam unul pur si simplu. Asa ca am facut ceea ce trebuia: am cumparat unul! ", a declarat omul de afaceri.
Cum sclavia a fost abolita in urma cu peste un secol, magnatul i-a oferit africanului un contract de munca in care pentru ca ii indeplineste orice dorinta pustiului de 13 ani, barbatul primeste casa, masa si 1.000 de dolari pe luna.

"Mi-aduc aminte ca l-am pus o zi intreaga sa stea intr-un picior. Altadata l-am facut sa manance un paianjen. Face tot ceea ce spun. E cea mai buna jucarie pe care am avut-o in viata mea", a spus si pustiul.
De partea cealalta, nigerianul s-a declarat multumit de viata sa ca jucarie: "Acasa, in Africa, muream de foame, aici, pe taramul tuturor posibilitatilor, stomacul meu nu e niciodata gol!".

Pustiul mai vrea inca un african, dar tatal sau a fost ferm, fiindca nu vrea sa-l rasfete!
"Daca ii mai cumpar inca unul, o sa continue sa vrea mereu mai mult. Cred ca detinerea unui singur african este de ajuns!", a declarat bogatasul.


Articolul pe care tocmai l-ati citit este o stire falsa, un exemplu despre cum media online poate certifica cu naturalete adevaruri care nu exista, doar prin simpla lor publicare.
Informatia a aparut pe un site umoristic din Nigeria si lucrul n-a contat absolut deloc! S-a raspandit ca un fulger prin intemediul site-urilor de socializare, starnind oroare si revolta opiniei publice.

×