x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Robbie Williams se va căsători în week-end cu Ayda Field

Robbie Williams se va căsători în week-end cu Ayda Field

06 Aug 2010   •   00:00

Cântăreţul britanic Robbie Williams (36 de ani) se va căsători cu iubita lui, actriţa americană Ayda Field (31 de ani), în acest week-end, pe o insulă din largul apelor Californiei, afirmă vineri The Sun.



Robbie Williams, care a revenit recent alături de grupul Take That, după o despărţire de 15 ani,notează Agerpres, va avea o nuntă discretă. Cei doi au păstrat secretul asupra datei căsătoriei, pe care au dezvăluit-o familiilor şi prietenilor doar săptămâna trecută, mai scrie The Sun, precizând că ceremonia va avea loc pe insula Santa Catalina, la 30 km de Los Angeles.

Cântăreţul a cunoscut-o pe actriţă în 2006 şi a cerut-o în căsătorie în noiembrie 2009, în timpul unei emisiuni în direct la un post de radio australian, potrivit cotidianului.

Robbie Williams este unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi de pe scena internaţională, având 65 de milioane de discuri vândute în 15 ani. El s-a despărţit de grupul Take That în 1995, după ce formaţia înregistrase vânzări de 15 milioane de discuri. Luna trecută, cântăreţul şi grupul au anunţat oficial faptul că vor cânta din nou împreună.

×
Subiecte în articol: lumea