x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Rochia de mireasă Crystal Dream, în Cartea Recordurilor

Rochia de mireasă Crystal Dream, în Cartea Recordurilor

de Catalina Iancu    |    01 Apr 2010   •   00:00
Rochia de mireasă Crystal Dream, în Cartea Recordurilor

Admirată, probată, analizată, verificată şi certificată. Dar mai ales numărată, numărată şi iar numărată, piatră cu piatră. Asta s-a întâmplat cu rochia de mireasă împodobită cu cele mai multe cristale Swa-rovski.



Creaţia designerului Cosmina Englizian a fost oficial omologată de Jock Benning Brockbank, reprezentantul Guinness World Records din Londra, în cadrul E-mariaj Fest, Târgul Naţional de Nunţi, desfăşurat în urmă cu câteva zile în Piaţa Constituţiei. Astfel, s-au numărat, pe parcursul câtorva ore, peste 59.000 de cristale Swarovski, aplicate pe inedita ţinută.

Rochia denumită "Crystal Dream" a fost realizată pe parcursul a şase luni, au lucrat la ea şapte fete, care au muncit timp de 750 de ore, au folosit aproximativ 55.000 de elemente de cristal şi perle în nuanţe de auriu şi topaz precum şi 10 metri de crystal mesh, toate acestea aplicate manual pe 40 de metri de dantelă. Acesta este cel de-al treilea record de Guinness Book din cadrul târgului, după "Rochia de mireasă cu cea mai lungă trenă" şi "Cea mai mare piramidă de buseuri".

×
Subiecte în articol: life & style