x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ronaldinho poate pleca gratis de pe Nou Camp

Ronaldinho poate pleca gratis de pe Nou Camp

de Ovidiu Ciutescu    |    26 Mar 2008   •   00:00
Ronaldinho poate pleca gratis de pe Nou Camp

Conducătorii formaţiei catalane FC Barcelona au discutat în ultimele zile situaţia brazilianului Ronaldinho la gruparea de pe Camp Nou şi a fost luată în calcul şi situaţia în care juc

Conducătorii formaţiei catalane FC Barcelona au discutat în ultimele zile situaţia brazilianului Ronaldinho la gruparea de pe Camp Nou şi a fost luată în calcul şi situaţia în care jucătorul ar putea pleca gratis la vară, potrivit ediţiei online de miercuri a cotidianului Sport.

MARFĂ EXPIRATĂ. "Ronaldinho este îngrijorat, la fel ca FC Barcelona. Oficialii echipei au avut o şedinţă extraordinară şi în cursul zilei de marţi, dar nu s-a luat o decizie finală referitoare la viitorul brazilianului, care a devenit mai mult o umbră pe teren, iar aportul său la echipă este practic nul", comentează sursa citată. Vicepreşedintele clubului, Marc Ingla, a condus şedinţa şi a decis să nu i se facă nicio ofertă lui Ronaldinho până la finalul sezonului, iar decisiv este şi parcursul echipei în Liga Campionilor. Presa spaniolă precizează că FC Barcelona poate chiar să-i rezilieze contractul lui Ronaldinho, chiar dacă acesta expiră la 30 iunie 2010 şi mai multe formaţii europene sunt interesate de transferul său.

×
Subiecte în articol: magazin