x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ryan Gosling adoră să tricoteze

Ryan Gosling adoră să tricoteze

16 Ian 2013   •   16:55
Ryan Gosling adoră să tricoteze
Sursa foto: LOIC VENANCE / AFP

Actorul Ryan Gosling a declarat într-un interviu pentru revista GQ Australia că adoră să tricoteze, actorul apărând pe coperta numărului din februarie/martie 2013, potrivit Huffington Post.

Ryan Gosling a spus că a învăţat meşteşugul de la "doamnele în vârstă" în 2007, în timp ce se afla la filmările pentru "Lars And The Real Girl". Actorul a mai spus că acea zi a fost una dintre cele mai relaxante zile din viaţa sa. "Dacă ar trebui să am o zi perfectă, aceea ar fi. Şi te alegi cu ceva la final. Un cadou frumos. Pentru cineva care vrea un fular cu formă ciudată, care nu se potriveşte", a spus actorul.

Ryan Gosling a urmat un drum destul de întortocheat înainte de a ajunge unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi de la Hollywood. Născut şi crescut în provincia Ontario din Canada, Gosling a fost un copil-problemă la şcoală, unde avea note foarte mici şi se bătea adeseori cu colegii săi. Mama lui a divorţat şi s-a mutat apoi la Los Angeles, unde tânărul Ryan şi-a început cariera în showbiz. A apărut prima dată în "Mickey Mouse Club", popularul serial TV pentru copii, care a lansat carierele unor artişti de seamă, precum Britney Spears, Christina Aguilera şi Justin Timberlake.

Ryan Gosling este unul dintre actorii aflaţi într-o ascensiune spectaculoasă la Hollywood, prestaţiile sale din filmele "The Notebook", "Blue Valentine", "Drive" şi "The Ides of March" fiind apreciate de critici.

×
Subiecte în articol: Ryan Gosling film actor showbiz