x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Să curgă cu reprize!

Să curgă cu reprize!

24 Apr 2009   •   00:00
Să curgă cu reprize!
Sursa foto: supli_1/

Bărbaţii vor mai multe numere decât pot duce



Unii bărbaţi, aflaţi la critica vârstă care începe cu 3 şi se termină cu ce urmează, până la 9, îşi doresc brusc mai multe numere. Sigur, este vorba despre numere în sensul de reprize: mai multe reprize deodată. Sau consecutiv.

Normal că e de dorit să ai şi multe numere de telefon pentru asta, că nu ştii niciodată care damă e dispusă la program prelungit şi care nu. Depinde la fiecare, după dorinţă şi putinţă. Sigur că sunt şi unele dame care-şi doresc mai multe numere. Şi ele se apropie sau au sărit de pragul care începe cu 3.

TINEREŢI PIERITE. Deşi pare simplă, ecuaţia să ştiţi că poartă-n dânsa nişte variable serioase. De pildă, la tinereţe nici unul din parteneri nu-şi doreşte mai mult decât are, pentru că, în general, are suficient. Sau îşi ia cât îi trebuie.

Depinde cum priveşti. O dată ce sari de pragul emoţional în care peste tot în jur zboară fluturaşi, fântânile au miere, câinii umblă cu covrigi în coadă şi părinţii aduc bani acasă, brusc te trezeşti că nici sexul nu mai e ca altă dată. Nici la fel de bun, nici la fel de lung, nici la fel de des.

RITMURI LENEŞE. Damele cu poponeaţa de-acum niţel lăsată încep să-şi caute foştii admiratori. Practic, cu scopul de a li se oferi pe tavă. Domnii astfel căutaţi în coarne se vor mândri că trag femeile de ei. Şi ei, ca buni creştini, le ajută pe dame să-şi regleze ritmul. Pe de altă parte, neicuşorilor până nu demult satisfăcuţi de partenere începe să le pută ritmul.

Ar vrea mai mult. Iată, de pildă, li se pare dumnealor că aşa, la peste treij' de ani, cu casă şi familie pe cap, duduii ar trebui să-i salte chiloţii pe ea cu gândul la o noapte de 3-4 reprize de sex consecutive.

CE RĂMÂNE. Să ne înţelegem: damele stabile ştiu foarte bine ce ţin lângă dânsele. Şi anume un bărbat cu potenţial normal şi rezistenţă comună. Cu alte cuvinte, dacă dama ar mai pofti, ea ştie bine că e cazul a se reţine pentru că pe dânsul îl lasă bateriile. Dânsul însă are o părere foarte bună şi totodată eronată despre el însuşi.

Se crede zmeu. Adică după ce o însoţeşte pe damă la baie pentru curăţire şi revine în pat, la somnică, dânsul visează că o ia de la capăt. Când se trezeşte îşi imaginează că instrumentul lui chiar ar mai fi putut, da' n-a mai avut cu cine. În fine, există două poziţii din care se poate privi chestiunea: bărbaţii, în mare măsură, sunt nişte închipuiţi când cred că-i mai duce ca la tinereţe, iar femeile care chiar nu se mai satură sunt pur şi simplu nesătule. Şi asta spune tot.

ÎN FINAL. Încă o dată: deosebirea între adolescenţă şi maturitate e că în primul caz nu prea ai unde presta şi capul nu-ţi stă decât la asta, iar la maturitate ai unde şi te-ai obişnuit cu asta. E ca şi cu o maşină nouă. De nouă, nu te-ai mai da jos din ea. Cu timpul, nici la spălătorie n-o mai duci.

×
Subiecte în articol: punctul pe g