x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Saddam Hussein - cel mai căutat nume pe Yahoo in 2007

Saddam Hussein - cel mai căutat nume pe Yahoo in 2007

de Jurnalul National    |    06 Dec 2007   •   00:00

Saddam Hussein a fost cel mai căutat nume de către utilizatorii funcţiei Yahoo Search in 2007, conform unui studiu recent realizat de către portalul Yahoo! inc.




Saddam Hussein a fost cel mai căutat nume de către utilizatorii funcţiei Yahoo Search in 2007, conform unui studiu recent realizat de către portalul Yahoo! inc. Pe locurile imediat următoare in topul căutărilor s-au plasat statele Iran şi Irak, demonstrănd interesul utilizatorilor portalului Yahoo pentru situaţia din Orientul Mijlociu.  In cursul anului 2006 numele fostului dictator irakian s-a plasat abia pe locul nouă in topul frecvenţei căutărilor pe acelaşi portal. In continuarea topului s-a plasat preşedintele american George W. Bush, pe locul patru. Din acest clasament al celor mai frecvente căutări mai fac parte oamenii politici americani Barack Obama, pe locul şase şi respectiv Hillary Clinton pe şapte, ambii fiind candidaţi democraţi pentru fotoliul de la Casa Albă.
 Alte subiecte de interes pentru utilizatorii portalului de căutare Yahoo au fost legate de preţul la petrol şi benzină locul cinci in topul căutărilor şi, respective, incendiile din octombrie, din zona San Diego (California), ce s-au plasat pe locul opt.

×
Subiecte în articol: magazin