x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Şampanie, caviar, beluga şi peste o sută de mii de euro după o singură masă la restaurant. Cum se laudă bogaţii lumii cu notele de plata din Saint Tropez

Şampanie, caviar, beluga şi peste o sută de mii de euro după o singură masă la restaurant. Cum se laudă bogaţii lumii cu notele de plata din Saint Tropez

16 Aug 2012   •   10:55
Şampanie, caviar, beluga şi peste o sută de mii de euro după o singură masă la restaurant. Cum se laudă bogaţii lumii cu notele de plata din Saint Tropez

'Avem prea multi bani in conturi / Cheltuim, nu tinem scorul / Suntem in Saint Tropez' - zice un hit de anul trecut, dar zice bine si anul asta.

Bogatilor lumii nu le ajunge sa-ti bata joc de banii lor (pe limba noastra) sau sa traiasca pe picior mare (pe limba lor), trebuie sa si epateze, pentru ca satisfactia sa fie completa.

Drept care, s-a creat un foto-blog, unde miliardarii prezinta instantanee din viata lor de zi cu zi, incercand sa-si ia fata unul altuia.

Intr-una dintre fotografii, trei pustani se sparg in figuri pe malul unui lac, turnandu-si in gura, de la un metru distanta, sampanie Dom Perignon – 50.000 de euro sticla.

In alt instantaneu, un colectionar isi expune pistolul-mitraliera AK47 placat cu aur, produs de Versace – doar 9.000 de dolari.

Mai e si trambulina atasata la iaht, pentru ca proprietarii sa poata plonja direct in apa cristalina a marii.

Dar, premiul nostru merge la nota de plata de 107.524 euro, pentru doua sticle de sampanie Dom Perignon, 125 de grame de beluga, niste caviar si alte mizilicuri, la restaurantul Nikki Beach, din Saint Tropez. Un amic ii atrage atentia celui care a postat fotografia ca a dat cam mult pe apa – 40 de euro sticla de Evian.

×