x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Săptămâna nebunilor

Săptămâna nebunilor

de Horatiu Sima    |    20 Mar 2008   •   00:00

E clar a venit primăvara. Sângele fierbe, hormonii o iau razna. Nici oamenii din sport nu fac excepţie de la regulă. Ce s-a întâmplat însă în această săptămînă, care nu a ajuns la final, întrece orice închipuire.Acuze de o violenţă ieşită din comun, ameninţări cu bătaia între preşedinţi de cluburi, cafturi între suporteri, între suporteri şi jandarmi, între jucători, între preşedinte şi antrenor la mai multe discipline sportive


E clar a venit primăvara. Sângele fierbe, hormonii o iau razna. Nici oamenii din sport nu fac excepţie de la regulă. Ce s-a întâmplat însă în această săptămînă, care nu a ajuns la final, întrece orice închipuire.Acuze de o violenţă ieşită din comun, ameninţări cu bătaia între preşedinţi de cluburi, cafturi între suporteri, între suporteri şi jandarmi, între jucători, între preşedinte şi antrenor la mai multe discipline sportive


FOTBAL:

Marian Iancu îl desfiinţează pe Gigi Becali

"Rapid nu are nicio şansă cu Steaua, fiindcă Becali nu a vândut Steaua. Luaţi 2 pentru joi! Niciun meci al Stelei nu se mai joacă pe gazon de la meciul cu CFR încoace. Golanul de Gigi Becali m-a sunat dimineaţa şi m-a făcut în toate felurile. M-a înjurat de familie, m-a făcut ţigan, după care m-a luat şi Giovanni să-mi explice el ce familie mare sunt ei şi asa mai departe. Dacă eram cu 3-4 ani mai tânar, acum erau în alarmă, stăteau ascunşi şi nu ştiau cui să le ceară pace! La Gigi Becali totul e o minciună. Şi averea, şi partidul ala al lui, partidul noua gargară. Domnul Becali este un golan, de fapt şi el şi Giovanni sînt golani! Chiar Becali a recunoscut că a fost peştele lui Hagi. Iar din Giovanni ce să iasă, avînd în vedere că a fost un bişniţar?! Cînd m-au sunat amîndoi dimineaţă, Giovanni a zis că se bate cu mine pentru Gigi! Eu le-am zis: «Am o echipă mai bună ca voi. O să bat Steaua, dar înainte o să arăt de ce sunteţi în stare. Nu veţi avea niciun loc în care să vă ascundeţi». Marele rău al fotbalului românesc este Gigi Becali, care sub masca de mare investitor şi ascuns sub Partidul Noua Gargară dă în toată lumea. Şi eu am băgat la fel de mulţi bani, deci nu accept să fiu furat. Averea lui e o minciună pe care eu nu o mai înghit. El nu e buricul pămîntului. O să spun eu adevărul. Văd cum aţi bătut voi Pandurii, care şi-au recuperat punctele cu alţii! Dacă se întîmpla asta acum 3 ani fugeam şi se ascundeau pe unde apucau. Poate îmi voi aduce aminte de tinereţe".


Gigi Becali îl ameninţă cu bătaia pe Iancu

"S-a luat de mine de mai multe ori şi eu am vrut să rezolvam problema, vagabonţeste! L-am sunat şi am vrut s-o lămuresc! Eu am cunoscut tot felul de ţigani. Mai obraznic ţigan ca asta, n-am văzut în viaţa vieţilor mele. În viaţa mea am luptat şi n-am dat-o la pace niciodată, cu nimeni! Eu sau Giovanni, care n-a dat-o la pace cu tot Occidentul! Se pune el cu mine sau Giovanni! Am ajuns la fotbal să vorbim de tot felul de chestii din astea ...infractoriale!! Dacă vrea el alarmă, să ne întâlnim mâine, că eu sunt capabil şi de asta. Dar să nu se ducă la Poliţie”.


"Menengită” Turcu sare la gâtul lui Mureşan

"Dacă eu nu am faţă de Europa, el arată ca un Făt-Frumos? Cum îşi permite acest pătrat, acest monstru, acest tărănuş de Gherla, care a stat mai mult prin celule să vorbească aşa? Eu am respect pentru specialiştii de la cluburi, nu pentru tărănuşi de teapa lui. Nu s-a uitat niciodată în oglindă să vadă ca stau hainele pe el ca pe gard?!", a declarat.


Doctorul, ţărănuşul pătrat, calmat de Borcea

"M-a sunat Cristi Borcea să-şi ceară scuze faţă de domnul Mureşan pentru ce a zis Turcu. Eu nu vreau să comentez nimic pentru că nu am avut o relaţie bună cu Turcu", a declarat tehnicianul clujenilor, Ioan Andone."Din punctul meu de vedere nu l-am jignit pe Andone, e un antrenor foarte bun. De ce să-mi cer scuze? Dacă-l jigneam pe Paszkany, era altceva. Aşa, e doar un angajat care s-a luat de mine. Dacă mă loveşte cineva, lovesc şi eu. Ce să fac? Să zic săru'mîna, eşti băiat deştept? Dacă Mureşan îşi cere scuze o dată, eu îmi cer de cinci ori!", a spus Turcu .


Neţoiu spune că Badea a luat milionul de euro!

Fostul acţionar al dinamoviştilor,Gigi Neţoiu l-a atacat dur, în repetate rînduri pe Nicolae Badea, cea mai gravă acuză fiind aceea că la meciul Dinamo - CFR Cluj din sezonul trecut, Gigi Becali a dat un milion de dolari, iar Badea, afirmă Neţoiu, a luat banii prin intermediul lui Hrebenciuc. Badea vrea să transforme clubul în S.R.L.
"Umblă cu dedesubturi, tot ce face, face pe ascuns, iar Dinamo a ajuns în colaps. Să nu uite că, dacă nu eram eu, el nu mai ajungea în Ştefan cel Mare. Acum încearcă să-i îndepărteze pe toţi, să conducă el singur. Lumea nu ştie, dar Badea aduce antrenori peste care se poate băga. Îi cheamă noaptea acasă şi face cu ei scheme de joc, e ceva incredibil!”, afirma Gigi Neţoiu."Ce, sunt nebun să dau un milion de dolari către Dinamo? Aş risca 15 ani de puşcărie, pentru că Hrebenciuc este deputat, cum să fac aşa ceva!? Mi-e frică de Neţoiu dacă revine la Dinamo pentru că apasă pe butoane mai bine decît Borcea şi se pricepe şi la fotbal. Plus că are vreo 20 de jucători prin Liga I, are şi la Mioveni, deci Dinamo ar avea şase puncte asigurate şi ar veni lîngă Steaua în clasament",a comentatBecali.


Badea îl ameninţă pe Neţoiu cu jumătate de gură

Preşedintele lui Dinamo îl ameninţă cu tribunalul pe Neţoiu. "Retragerea lui Neţoiu a însemnat plata acţiunilor şi rambursarea investiţiilor la zi. E o denigrare impardonabilă din partea lui Neţoiu şi voi răspunde pe calea instanţei juridice. Domnul Hrebenciuc ştie toată lumea că este stelist, mă tachinez cu el cum o fac şi cu Copos, dar atât. În iarnă urma să vină Neţoiu cu Cîrţu, plus cîteva condiţii accesorii cu care nu am fost de acord. Ca Neţoiu să revină printre acţionari trebuie ca unul dintre noi să renunţe parţial sau integral la procentele pe care le deţine. Dar dacă doar unul dintre noi se opune, Neţoiu nu se poate întoarce", a zis Badea.


Borcea pune batista pe ţambal, că muzica e stridentă!

Cristi Borcea îndeamnă la calm: "Dacă Neţoiu şi Badea vor binele lui Dinamo, trebuie să termine acest război. Dacă vor ca răul să continue, nu vor termina, dar cred că cel mai bine e să fie pace. Ne punem la masă şi rezolvăm noi cumva. E dureros să vezi că se ceartă doi oameni pe care cu siguranţă îi vom vedea din nou pupîndu-se la tribuna oficială. Dinamo are nevoie de Neţoiu, dar staţi să vedem ce se va întîmpla din vară. Dacă va veni Neţoiu, va fi acţionar, iar Badea va rămîne preşedinte, el este cel mai în măsură pentru acest post".


Linişte, Turcu cugetează şi cere consens

Vasile Turcu admite că şi-ar dori revenirea lui Neţoiu, dar îşi doreşte să fie linişte la echipă. "Este nevoie de acordul tuturor acţionarilor pentru ca Gigi Neţoiu să se întoarcă. Eu sînt prieten cu Gigi, avem şi afaceri împreună. Acum 3 ani am vrut să renunţ şi să mă retrag de la Dinamo, însă Neţoiu m-a convins să rămîn în continuare. Am o datorie morală faţă de el acum. Îi rog foarte mult să ajungă la un consens, trebuie să fie linişte, să fim uniţi pentru a prinde un loc de cupă europeană", a spus Turcu.


Cohn:”Cum e posibil ca tu,Dinamo, să ajuţi Steaua?”

" Cred că jucătorii sunt dezorientaţi, nu ştiu în ce direcţie se îndreaptă echipa, nu ştiu cine le va fi mâine antrenor. «Care este viitorul meu?», cred că se întreabă în acest moment fiecare fotbalist. Totul este întîmplător la Dinamo. De fapt, Dinamo arată ca un sat fără cîini, iar acest lucru este dureros. Faptul că s-a câştigat anul trecut un campionat, cu Mircea Rednic, a fost o întâmplare. S-a jucat bine în tur, dar prost în retur. Cum este posibil ca tu, Dinamo, să vinzi în finalul campionatului trecut meciul cu CFR Cluj, ca s-o ajuţi pe Steaua? S-o ajuţi pe Steaua!!! S-au vehiculat sume, iar jucătorii s-au rupt, fiindcă n-au mai avut încredere unul în altul: cine, ce şi dacă a luat.


Cohn:”Toţi vor să conducă, dar nu au har!”

" Este inadmisibil ca un jucător precum Galliquio să cîştige 15.000 de euro pe lună, iar Pulhac 30.000 într-un an! Cine e responsabil de aceşti jucători aduşi din străinătate pe bani grei? Ca să nu mai zicem de ruşinile gen Delwarte, Meride, Fernandez, Gvozdenovici şi cîţi şi mai cîţi. Au fost aduşi 100 de jucători, au plecat alţi 100, iar Dinamo nu are nici o performanţă internaţională. Badea ar trebui să fie un dirijor, or el aşteaptă să facă alţii ceva. Marea vină a lui Nicolae Badea este lipsa de a formula şi de a avea o politică, zic eu, continuă şi consistentă. Ce tip de antrenor conduce formaţia, ce tip de jucător îmbracă tricoul. Acţionîndu-se doar la voia întîmplării, nu se face nimic bun. Este o politică fără viitor la Dinamo ce nu răsplăteşte suporterul îmbrăcat în alb şi roşu. Problema conducerii este lipsa unui personaj puternic, cu vaste cunoştinţe sportive. Borcea este un entuziast, un sufletist, îşi dă şi cămaşa de pe el pentru Dinamo, dar nu e de ajuns ca să fie un conducător. Mircea Lucescu ar fi un foarte bun preşedinte! Are stofă în fotbal. Poate şi Mihai Stoica sau Marius Stan ar putea fi soluţii. Problema la Dinamo e că toţi vor să conducă, dar nici unul nu prea ştie”.


Hrebenciuc neagă acuzele lui Gigi Neţoiu

Liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Viorel Hrebenciuc, a negat faptul că ar fi fost intermediarul unei tranzacţii între oficiali ai cluburilor Dinamo şi Steaua, adăugând că locul fostului acţionar dinamovist Gigi Neţoiu, cel care a lansat această ipoteză, este la puşcărie."Indivizi ca Neţoiu Vincon ar trebui să dispară din fotbal, pentru că ei sunt cancerul acestui sport în România. După ce a înmormântat Rocarul şi Craiova, a încercat să înmormânteze şi Dinamo, iar acum lucrează de zor la Mioveni. Locul oamenilor ca el este în puşcărie şi niciodată nu e prea târziu".Întrebat cum comentează afirmaţia lui Gigi Neţoiu, potrivit căreia finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, i-ar fi dat un milion de dolari, sumă care prin intermediul său ar fi ajuns la preşedintele dinamovist Nicolae Badea, Hrebenciuc a precizat: "Nu este adevărat. Nu se pune o asemenea problemă. Neţoiu trăieşte într-o lume a fantasmelor".


Neţoiu:" Hrebe a fost mentorul lui Hayssam!”

"Eu am promovat Rocarul, iar când echipa a căzut în «B», altcineva era patron, nu eu. Pe Craiova am luat-o de pe ultimul loc, iar în zece etape am dus-o pe prima poziţie. Am plecat de acolo fiindcă Bulucea (n.r – fostul primar al Craiovei) îmi punea piedici şi am zis că în felul ăsta echipa va retrograda, ceea ce s-a şi întâmplat”, şi-a început Neţoiu discursul. "Dacă Hrebenciuc a zis că eu trebuie să fac 20 de ani de puşcărie pentru ce am făcut la Dinamo, atunci el trebuie să facă 200 de ani de puşcărie pentru ce a făcut în politică! Hrebenciuc a fost mentorul lui Omar Hayssam în România şi omul care a stat în spatele evaziunii fiscale de la Rafinăria Oneşti! Din cauza lui, mii de oameni au ajuns pe stradă! El este un distrugător, pe când mie îmi place să construiesc!”, a tunat Neţoiu.


Lupescu dă cu bâta-n baltă, vrea comisie

Ionuţ Lupescu a promis că FRF va lua atitudine în cazul în care va fi primită o reclamaţie din partea preşedintelui Consiliului de Administraţie din Ştefan cel Mare: "Domnul Badea se poate simţi lezat de afirmaţiile lui Neţoiu şi dacă va sesiza comisiile, puteţi fi siguri că nu vom sta cu mâinile în sân. Am avut o discuţie cu preşedinţii de comisie şi i-am avertizat să ia măsuri asupra violenţelor de orice fel, fizice sau verbale. Dinamo se află într-o situaţie foarte dificilă. Schimbările de antrenor i-au debusolat pe băieţi. Nu cred că este o idee bună să fie schimbaţi atâţia tehnicieni într-un timp atât de scurt. Poli Timişoara este un exemplu de urmat. Au un antrenor tânăr, foarte bine pregătit şi rezultatele au venit firesc în Banat!"


Chestorul se face că nu stie ce e acolo unde e şef!

"Unde e resposabilitatea faţă de Dinamo? E o degringoladă totală! Nu asta e Dinamo! Mă doare sufletul când văd ce se întâmplă, dar, din păcate, nu văd niciun semn de redresare a situaţiei. Pot să vină şi 70.000 de acţionari. Important e să aibă simţul muncii în echipă pentru echipă. Nu ştiu dacă e e mai bine sau nu să vină Neţoiu. Eu nu ţin cu Neţoiu sau cu altcineva, eu ţin cu Dinamo”, a afirmat chestorul Nicolae Berechet, cel care răspunde din partea Ministerului de Interne de club.


Dan Agathon, fratele comandantului Neţoiu

Un alt membru al Consiliului de Administraţie, Dan Matei Agathon, este un susţinător al revenirii "Comandantului”: "Gigi Neţoiu este un dinamovist adevărat. Dacă vrea să revină, el trebuie primit. Pe Neţoiu, dacă îl tai la mână, îi curge sânge alb-roşu! A cheltuit câteva milioane de dolari pentru această echipă şi este pregătit acum să mai scoată alte milioane. Poţi să zici orice, dar că Gigi Neţoiu vrea răul lui Dinamo nu ai cum să o faci. Dinamo are nevoie şi de priceperea lui Gigi, dar şi de echilibrul domnului Badea”.


Lovitura ascunsă, debarcarea lui Nicolae Badea

Motivele scandalului de la Dinamo sunt cu rădăcini mult mai adânci. Nemulţumiţi de clasarea echipei doar pe locul 6, de lipsa de perspectivă, de politia de transferuri dezastruoasă, dar şi de faptul că la club nui prea mai ştie stînga ce face dreapta, se pare că se pregăteşte o lovitură decisivă: înlăturarea lui Nicolae Badea din funcţia de preşedinte al CA! Surse din cadrul clubului susţin însă că ieşirea la rampă a lui Gigi Neţoiu, deşi vicepreşedinte la societatea nonprofit, nu are cadrul legal pentru a convoca şedinţa CA. Şi totuşi, dacă acest eveniment se va produce, este posibil ca unii oficiali să ceară retrogradarea lui Badea la un simplu acţionar. La club se vorbeşte de două tabere. Prima, pro-Neţoiu, este formată din Borcea, Turcu şi Walter. Cea de a doua îi cuprinde pe Badea şi Săvulescu. În acest moment, cei cinci conducători deţin fiecare un pachet de aproximativ 17% din SC Dinamo 1948 SA, restul până la 100% fiind acoperit de către vechea societate, din care face parte şi Gigi Neţoiu. Cum cel puţin trei acţionari, Borcea, Turcu şi Walter, par a-l sprijini pe "Comandant”, un calcul simplu arată că, la un eventual vot pentru demiterea lui Badea, ei ar strânge 51 de procente, ceea ce înseamnă că vor avea majoritatea necesară revocării din funcţie a acestuia. Există diferinte variante finale, una dintre ele fiind revenirea în calşitate de preşedinte a lui Giovanni Becali, care a mai deţinut această funcţie în Ştefan cel Mare.


Toţi din fotbal ştiu ceva, dar se fac că plouă

Preşedintele clujenilor de la CFR, Iuliu Mureşan, a declarat că FRF trebuie să se autosesizeze în scandalul milionului de euro pe care l-ar fi luat cei de la Dinamo de la Gigi Becali."Toţi care lucrăm în fotbal ştim că pe tema meciului nostru cu Dinamo s-a discutat foarte mult. Nu cred că au fost probe, nici DNA nu a avut probe. Neţoiu, dacă ştie ceva, să zică. Părerea mea este că federaţia trebuie să se autosesizeze. Dacă e aşa cum se vorbeşte, este foarte grav. Pe domnul Badea îl respect foarte mult şi chiar mă surprinde să aud aşa ceva. Ar fi trist pentru mine să aud că acei bani au ajuns la el”, a spus Mureşan.


Mucalitul Popa speriat de pistolar

Antrenorul Ionuţ Popa este şocat după ce Comisia de Apel a anulat etapa de suspendare dictată Gloriei Buzău, după ce un individ a pătruns pe teren şi i-a ameninţat pe ieşeni. "Nu pot să cred! Mă felicit că ne vom adresa la UEFA şi instanţelor civile", a spus tehnicianul. "Probele sunt zdrobitoare şi avem şase martori care au văzut pistolul! Individul nu l-a scos de la cingătoare, dar a ţinut mîna pe toc sau pe geacă pentru a nu-l pierde. FRF s-a temut de o reacţie vehementă a celor de la UEFA şi de aceea a încercat, în stilul caracteristic, să muşamalizeze cazul", a comentat avocatul lui Popa, Marius Striblea.


Bătaie în derbyul Vestului, pe Bega

Suporterii roş-albi au fost preluaţi încă de la gară de 150 de jandarmi, care nu au permis fanilor timişoreni să se apropie. Arădenii au aruncat mai multe petarde chiar în momentul cînd au coborît din tren, iar jandarmii au intervenit prompt. Totuşi, în drumul spre stadion arădenii s-au încăierat cu forţele de ordine, fără să existe incidente între cele două galerii.
Bătaie şi scandări rasiste la Craiova

Rapidiştii au fost separaţi doar de două rînduri de scaune de fanii gazdelor şi cele două galerii au încins o luptă în tribune cu o jumătate de oră înaintea startului jocului. Jandarmii au intervenit şi au format două cordoane despărţitoare. Războiul a continuat şi în timpul meciului, cînd oltenii au scandat de mai multe ori "Ţiganii!".


A şutat în testicolele lui Bratu, în loc de minge

"La finalul meciului, dintre Universitatea Cluj şi Dacia Mioveni, Silvăşan s-a bruscat cu Stanca. Amîndoi au primit cartonaş galben şi cum Silvăşan mai avea unul i-a fost reţinut carnetul. În meleul creat a intrat şi Răducanu, care l-a înjurat pe antrenorul Sorin Cârţu. Tehnicianul i-a întors-o şi l-a înjurat şi pe directorul sportiv al clujenilor, Sorin Vădana. Apoi, în tunelul de la vestiare, Nemanja Jovanovici i-a tras o talpă în testicole lui Bratu de la Mioveni, care s-a prezentat sîngerînd la punctul sanitar. Am consemnat toate incidentele în raport", a detaliat observatorul Romeo Paşcu incidentele de la final.
În schimbul vorbelor spuse de observator, acuzele lui Cristian Bratu, atacantul Daciei Mioveni, lovit de Jovanovici, sînt mult mai grave. "Cei de la firma de pază ne ţineau, iar jucătorii de la Cluj ne loveau. Pe mine, Jovanovici m-a lovit în testicole, iar Chihaia a fost lovit cu pumnii. Am fugit în vestiar, iar cei de la firma de protecţie au încercat să spargă uşa să intre peste noi", a spus Bratu.
"E o mare minciună. Eu eram la tratament , fiindcă m-am ales cu o entorsă la gleznă. Nu am făcut nimic şi nu mi-e teamă că o să fiu suspendat", a declarat Jovanovici.


Stewarzii de la"Scutul negru” bat ziarişti pe Someş

Dacă jucătorii celor două echipe erau să se ia la bătaie pe terenul de joc, după care gazdele s-au năpustit asupra brigăzii de arbitri, considerată vinovată pentru semieşeul de pe teren propriu, în schimb, stewarzii de la firma "Scutul negru" au lovit fără motiv un copil şi doi ziarişti, numai intervenţia în forţă a jandarmilor potolind spiritele.În acelaşi timp, în afara stadionului, galeria clujeană s-a luat la bătaie cu stewrzii firmei de pază care asigura ordinea la meci. Cei care au încasat-o au fost ziariţrii veniţi să vadă ce seîintâmplă. Doi dintre angajaţii firmei de securitate "Scutul Negru" au lovit doi ziarişti, Gelu Radu, redactor-şef la City News, şi Alin Şutea, redactor Ziua de Cluj, care au intervenit în apărarea unui suporter bătut fără vină de către unul dintre stewarzi. Jurnaliştii au cerut legitimarea agresorului suporterului şi pedepsirea lui, primind în schimb, palme, pumni şi picioare de la colegii acestuia. Din cauza scandalului iscat, conferinţa de presă a antrenorilor celor două formaţii a fost anulată. Chihaia a fost injurat de un angajat. Jucătorul a răspuns scuipând-ul, cei doi luându-se ulterior la bătaie.




BASCHET:

Bătaie pe teren şi în tribune, potolită de o nevastă!

Incidente grave între spectatori şi forţele de ordine s-au înregistrat la meciul Universitatea Cluj Mobitelco - CSU Sibiu, derbyul etapei a XXII-a a Diviziei A la baschet masculin, o persoană având nevoie de intervenţia medicilor. Cu 44 de secunde înainte de final, la scorul de 95-83, americanul Jason Smith de la CSU Sibiu l-a lovit pe sârbul Branko Cuici, fapt care a dus la o încăierare generală. Pentru o lovitură aplicată adversarului, Smith a primit fault antisportiv, dar şi descalificator, fiind obligat să părăsească sala evacuate cu forţa de stewarzil. Triplett, coechipierul lui Smith, a înjurat arbitrii, reproşându-le decizia şi a primit şi a fost descalificat. Mai mulţi jucători au intrat pe teren. Smith, care pleca spre vestiare, a avut un schimb dur de replici cu fanii clujeni. În urma acestei dispute, s-a creat o îmbulzeală generală, stewarzii au intervenit cu lovituri de bastoane şi de picioare, unul dintre suporteri având nevoie de intervenţia medicilor. Meciul a fost întrerupt 10 minute şi după ce jucătorii au cerut publicului să-i încurajeze, incidentele s-au incheiat. Smith a putut fi calmat doar de soţia lui, aflată în tribună, care a intrat în ţinută de stradă pe parchet pentru a-l calm ape furiosul său consort. Cei 250 de fani sibieni au fost reduşi la tăcere în momentele incidentelor, când aproximativ 3.000 de clujeni au ameninţat: "Sărim, sărim, să vă măcelărim!".



BOX:

"Pantera” oltenească muşcă rău

Supărat că nişte tineri care jucau fotbal pe un teren s-au luat de iubita sa, pugilistul Sorin Tănăsie şi-a chemat doi prieteni şi împreună s-au pus cu pumnii şi picioarele pe unul dintre "vinovaţi”. Victima a căzut la pământ şi a fost transportată în la spital. Dacă iubita lui Tănăsie s-a plâns că nişte tineri s-au luat de ea în timp ce trecea pe stradă, aceştia nu neagă incidental, însă spun că au confundat-o cu o altă fată, dar nu au mai apucat să-şi ceară scuze pentru că Tănăsie şi prietenii lui au tăbărât cu pumnii şi picioarele pe unul dintre ei.Tânărul are traumatism cranian şi va avea nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale. În replică,Tănăsie se apără, spunând că şi el a fost atacat şi i s-a rupt lanţul de la gât. Victima a depus plângere la poliţie. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. În funcţie de concluzii şi de gravitatea rănilor tânărului lovit, pugilistului i se va întocmi dosar penal. Oricum, campionul european de box nu este la primul scandal pe care îl provoacă în oraş. Anul trecut, el a ajuns la poliţie după ce a tăiat roţile de la maşina unui tânăr ce intrase în faţa sa la un restaurant de tip fast - food din Craiova. Sportivul aştepta la coadă, iar un tânar a coborât dintr-o maşina marca BMW şi s-a aşezat în faţă. Maria Vasile, purtător de cuvânt la IPJ Dolj, a declarat: "Sorin Tănăsie, în timp ce aştepta, în jurul orei 6.00, la coadă la un fast-food din oraşul Craiova, s-a simţit deranjat de un cetăţean, motiv pentru care i-a tăiat cauciucurile de la maşina, i-a spart toate geamurile şi a provocat mai multe stricaciuni caroseriei autovehiculului marca BMW. Pe numele acestuia a fost deschis dosar penal pentru distrugere"..

×