x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun FOTO: Scarlett Johansson, de nerecunoscut. Actriţa s-a transformat în "fată rea"

FOTO: Scarlett Johansson, de nerecunoscut. Actriţa s-a transformat în "fată rea"

16 Oct 2012   •   17:04
FOTO: Scarlett Johansson, de nerecunoscut. Actriţa s-a transformat în "fată rea"
Sursa foto: ROBYN BECK / AFP

Actriţa Scarlett Johansson, în vârstă de 27 de ani, are pe coperta revistei "W magazine" un look diferit, în locul părului blond şi a imaginii ingenue, ea adoptând stilul gotic, scrie Daily Mail.

Actriţa are cercel în nas şi o coafură ca cea a personajului Cruella de Vil. Machiajul puternic şi numeroasele inele o transformă pe Scarlett Johansson într-o adevărată "fată rea".

Scarlett Johansson s-a remarcat la vârsta de 12 ani, jucând alături de Robert Redford în filmul "Îmblânzitorul de cai/ The Horse Whisperer", în 1998. După acel rol, Scarlett Johansson a devenit o actriţă de prim rang la Hollywood, a primit patru nominalizări la Globul de Aur şi a câştigat un premiu Tony pentru evoluţia sa din spectacolul de pe Broadway "A View from a Bridge".

S-a remarcat în filme precum "Rătăciţi printre cuvinte/ Lost in Translation", pentru care a câştigat premiul BAFTA, dar şi "Fata cu cercel de perlă", "Cântec de iubire", "Match Point", "Jurnalul unei dădace", "Vicky Cristina Barcelona" şi "Cealaltă moştenitoare Boleyn".

×