x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Scaunul lui Arnold Schwarzenegger este ameninţat de o şefă eBay

Scaunul lui Arnold Schwarzenegger este ameninţat de o şefă eBay

10 Feb 2009   •   00:00
Scaunul lui Arnold Schwarzenegger este ameninţat de o şefă eBay

Fosta directoare a eBay, Meg Whitman, candideaza la investitura republicana pentru functia de guvernator al statului California, detinut in prezent de Arnold Schwarzenegger, a anuntat luni staful ei, arată AFP.



Whitman, in varsta de 52 de ani, a explicat ca a format o "comisie de explorare a sanselor" in perspectiva alegerilor din noiembrie 2010, pentru ca refuza sa nu faca nimic in fata dificultatilor cu care se confrunta statul, informeaza NewsIn. Schwarzenegger, care se afla la jumatatea celui de al doilea mandat, este prins intr-o criza bugetara fara precedent, ce a adus intr-o situatie extrem de dificila cel mai bogat si mai populat stat american.

"California se confrunta cu probleme niciodata intalnite in istoria sa, economia ei este pe cale de a se prabusi, somajul este in crestere serioasa, iar deficitul bugetar explodeaza. California merita lucruri mai bune", a spus Whitman, una dintre cele mai bogate femei din SUA. Inainte de criza financiara, se spunea ca averea ei depaseste un miliard de dolari. Ea a asigurat copresedintia Partidului Republican in campania prezidentiala a lui John McCain.

×
Subiecte în articol: lumea