x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Schimb şi afaceri

Schimb şi afaceri

de Toma Roman Jr    |    20 Mar 2010   •   00:00

Acum ceva vreme, datorită unei chat-uieli pe net, o cunoscusem pe doamna Mary (fix aşa, cu igrec, cum îi stă bine unei doamne). Avea 43 de ani, arăta obosită, era vopsită blondă şi se chinuia să umble pe toace înalte şi pantaloni strâmţi, cu toate că avea picioare urâte.

Ne-am întâlnit în oraş, am mers la "Carul cu bere" şi a sărit pe mine după prima halbă. Mi-a spus clar că are chef în seara respectivă de o partidă de sex. Cum şi eu voiam o "variaţie", i-am îndeplinit dorinţa. A început un fel de relaţie fără obligaţii, un fel de "hai să ne simţim bine" din când în când, fără implicări sentimentale.

PROPUNERI INDECENTE
După un timp, mi-a mărturisit sec faptul că ei îi plac variaţiile, că ar vrea să facem chestii noi, eventual în grup. A început să-mi povestească despre swingeri. Adicătelea cupluri în care, de la un număr la altul, se schimbă partenerii. Mi-a zis că ea a mai făcut asta cu alţii culeşi de pe net şi chiar i-a plăcut. A dezvoltat o filozofie întreagă despre ideea de a şti că amantul tău o pune în celălalt colţ al patului cu iubita ăluia cu care faci tu dragoste.

Poliloghia devenise destul de complicată, ea se excitase în timp ce povestea, aşa că am lăsat baltă poemul despre virtuţile "schimbului de cai" şi am trecut la acţiune. Spre dimineaţă, când m-a întrebat dacă aş vrea să experimentăm împreună ce-mi povestise, fiind somnoros, i-am zis da, numai să scap de dânsa. Pleca pe la şapte-n zori spre biroul său de contabilă, iar eu mai voiam să dorm. Am întors cheia în uşă după ea şi m-am culcat la loc. Vreo două săptămâni nu ne-am văzut.

Uitasem de propunerile ei indecente. După aia m-am trezit cu un telefon. Mă invita la o petrecere-surpriză undeva în Berceni, după Piaţa Sudului. Cum nu aveam nimic de făcut în seara respectivă, am sărit în metrou şi am pornit-o spre locul unde trebuia să mă văd cu Mary.

GRESIE
Spre deosebire de mine, ea avea o memorie ceva mai bună. Mi-a spus că voia să facem swing cu nişte amici mai vechi de-ai ei, un italian eşuat în Berceni şi o româncă, practicanţi ai schimbului de parteneri. Am intrat undeva într-un bloc de zece etaje. Lângă uşa liftului ne aşteptau un pechinez isteric, Giovanni, un macaronar cu barbă la vreo 50 de ani, şi doamna Micaela, o femeie cu ten închis, la 30 şi ceva.

Am intrat într-un apartament confort trei unde gazdele au pus pe masă un vin asortat cu calitatea casei. Italianul m-a luat tare: "Io face comercio cu gresie! Molto bella gresie! Tutti colori!".

Doamna, de altfel posesoarea unui tatuaj complex în decolteu, care reprezenta un dragon ce semăna cu o libelulă, a întărit, cu accent de Ferentari: "Hare gresie aşa de frumoasă, uite la noi în baie, ha pus-o el cu mâna lui!". Discuţia a continuat într-o armonie deplină, mi s-a promis un discount mare dacă mă gândesc să-mi pardosesc bucătăria cu marfa lor, ba chiar că îmi dau un comision de zece la sută în cazul în care le fac rost de clienţi.

După ce am aflat că au şi faianţă, importată din patria-mamă a lui Giovanni, acesta a zis brusc: "Andiamo, Mary, facciamo amore!".
A luat-o de o aripă pe amica mea şi au plecat în dormitor, de unde în scurt timp au început să se audă gemete.

IAR GRESIE
Micaela, după un moment de stânjeneală, m-a întrebat dacă vreau în dormitor sau să rămânem acolo, în sufragerie. Mi-am adus aminte că am prezervative la mine. Sfios şi clasic, am preferat living-room. Din plictiseală am lăsat-o pe doamna să-mi facă un oral, apoi am pus-o deasupra, plin de lene. La sfârşit, conform dorinţei ei, am ejaculat pe animalul greu de definit de pe sânul stâng. În cealaltă cameră, lucrurile se terminaseră mai repede.

Se auzeau zgomote din baie, şi, din când în când, vocea italianului: "Uite mia ragazza, che bellezza de gresia, piu bella de Romania!".

M-am echipat complet, am trecut şi eu pe la baie, unde m-au deprimat bucăţile de ceramică în nuanţă căcănie de pe pereţi. Micaela, înfofolită într-un halat de casă, a servit nişte cafea cu gust teribil de rânced. Am tăcut şi am fumat, cu toţi. Mary mi-a spus că e cazul să plecăm, fiindcă oamenii se duc a doua zi la muncă. Înainte să ieşim pe uşă, în timp ce pechinezul lătra iar isteric, Micaela, revenită la un fel de grai articulat, a vorbit iar: "Domne', gândeşte-te chă havem ăle mai bune preţuri dhe pă piaţă, marfă dân Hitalia! Chând ne mai cauţi poa' vii şi cu o comandă!".

Până în ziua de azi nu m-am decis să-mi reorganizez casa, aşa că nu i-am mai contactat. Nici pe Mary nu am mai văzut-o de atunci, fiind destul de ocupat, aşa că asta a fost singura experienţă de swinger.

×
Subiecte în articol: sex cu toma