x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Schwarzenegger îl compară pe Mel Gibson cu pata de petrol din Golful Mexic

Schwarzenegger îl compară pe Mel Gibson cu pata de petrol din Golful Mexic

22 Iul 2010   •   00:00
Schwarzenegger îl compară pe Mel Gibson cu pata de petrol din Golful Mexic

Guvernatorul Californiei, Arnold Schwarzenegger, l-a asemănat pe actorul şi regizorul Mel Gibson, protagonistul unui răsunător scandal cu fosta lui prietenă Oksana Grigorieva, cu pata de petrol din Golful Mexic.



Vorbind în faţa unui grup de oficiali din California, Schwarzenegger a spus că are două noutăţi: una bună, cealaltă rea, transmite canalul de televiziune KCRA, citat de Agerpres. Vestea bună, a afirmat el, este că societatea BP a găsit în cele din urmă modalitatea de a stopa deversarea petrolului în Golful Mexic.

"Din păcate, nimeni nu a inventat încă modalitatea de a-l potoli pe Mel Gibson", a deplâns, în altă ordine de idei, Schwarzenegger, făcând aluzie la caracterul complex al actorului de origine australiană care încalcă în mod repetat ordinea publică, dar împotriva căruia nu a fost declanşată niciodată urmărirea penală.

În ultimele săptămâni, în media americane au apărut o serie de înregistrări care îl incriminează pe Mel Gibson de violenţă domestică, atitudine rasistă şi limbaj suburban în relaţia cu fosta lui prietenă, rusoaica Oksana Grigorieva, cu care are un copil.

Urmăriţi video AICI

×
Subiecte în articol: special magazin observator