x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Schwarzenegger, la al doilea covor

Schwarzenegger, la al doilea covor

de Violeta Fotache    |    09 Mai 2010   •   00:00
Schwarzenegger, la al doilea covor

Fostul actor Arnold Schwarzenegger, guvernatorul statului California, a primit cadou din partea autorităţilor Azerbaidjanului un covor-portret ţesut manual de artizanul Mushfig Babayev. Potrivit ediţiei online a publicaţiei Trend, Arnold Schwarzenegger s-a întâlnit cu staful Consulatului General al Azerbaidjanului din Los Angeles.

În timpul întrevederii cu guvernatorul, consulul general Elin Suleimanov şi consulul Elman Abdullaiev i-au mulţumit în special pentru felicitările pe care acesta le-a trimis în fiecare an cu ocazia Zilei Republicii, sărbătorită în Azerbaidjan în fiecare an la data de 28 mai. La rândul său, Schwarzenegger a apreciat contribuţia azeră la dezvoltarea dialogului intercultural şi şi-a exprimat speranţa în dezvoltarea cooperării dintre SUA şi Azerbaidjan.

Este pentru a doua oară când Arnold Schwarzenegger primeşte cadou un covor din partea azerbaidjană. În anul 2007, preşedintele Federaţiei de Powerlifting din Azerbaidjan, Aladdin Aliev, care participa la Festivalul "Arnold Classic" din SUA, i-a dăruit guvernatorului un covor pe care era ţesut cuvântul "Azerbaidjan".

×
Subiecte în articol: magazin