x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Se marită Casa Poporului!

Se marită Casa Poporului!

de Vlad Teodorescu    |    06 Iun 2008   •   00:00

18:00 Se pare că încălzirea globală, creşterea preţului la barilul de petrol sau spectrul sumbru al terorismului mondial pălesc toate la un loc în faţa unui alt pericol descoperit de curînd. Este vorba despre lipsa bărbaţilor disponibili! Doar aşa se pot "traduce” două depeşe de weekend care ne arata ca nu numai copii, dar şi femeile fac lucruri trăznite. Probabil în lipsă de alte preocupări.



Se pare că încălzirea globală, creşterea preţului la barilul de petrol sau spectrul sumbru al terorismului mondial pălesc toate la un loc în faţa unui alt pericol descoperit de curînd. Este vorba despre lipsa bărbaţilor disponibili! Doar aşa se pot "traduce” două depeşe de weekend care ne arata ca nu numai copii, dar şi femeile fac lucruri trăznite. Probabil în lipsă de alte preocupări.

Prima ştire care a făcut chiar ieri înconjorul şi deliciul agenţiilor de profil spune că o americancă aflată in antecamera vîrstei a doua s-a  casătorit cu Turnul Eiffel! Ineditul eveniment s-a petrecut în cadrul unei ceremonii la care au participat cîţiva prieteni,  probabil tot la fel de sănătoşi ca şi "mireasa”. Trebuie spus că  "nora” lui Gustave Eiffel a jurat gigantului de 300 de metri înălţime respect, supunere şi dragoste eternă. Ceea ce înseamnă că, la 118 anişori abia împliniţi, simbolul parisului nu numai că se simte verde, dar este capabil să stîrnească încă pasiuni.

A doua ştire este oarecum legată de prima şi spune că suedeza Riitta s-a măritat  cu… Zidul Berlinului în urmă cu 29 de ani. Tot în cadrul unei ceremonii intime oficiate de prieteni. Suedeza a mers chiar şi mai departe luînd numele de familie "Berliner-Mauer” şi declarînd că nu şi-ar înşela pentru nimic în lume "soţul” cu Marele Zid Chinezesc care, în opinia femeii obsedată de lucrurile lungi şi subţiri, nu este tot atît de sexy precum cel al cărui nume îl poartă.

Citind aceste ştiri trăznite, nu poţi să nu te gîndeşti că, alături de simbolul Parisului şi de cel al Berlinului, Casa Poporului este şi ea una din cele mai mari şi mai celebre edificii din lume. De unde şi teama că se va găsi cineva care să vrea să-i puna pirostriile.  

Şi pînă să vină cererile de aiurea, vom avea la toamnă cel puţin cîteva mii de pretendenţi autohtoni amatori de o "căsătorie” macar pe patru ani şi fără contract prenupţial.

Unii au mai trecut prin alcovul "divei”  cîte un mandat, de probă. Le-a plăcut şi vor să se întoarcă. Alţii abia acum tînjesc la favorurile celei mai curtate instituţii din România şi nu vor precupeţi nimic pentru a-i face curte ca la carte. Cu afişe colorate, discursuri sforăitoare, promisiuni ameţitoare şi jurăminte de credinţă.

Indiferent de cine vor fi norocoşii - şi Poporul are, slavă Domnului de unde să-şi aleagă favoriţii – dansul, masa şi felicitările vor fi decontate cu vîrf şi îndesat de meseni, în număr de aproape 22 de milioane.

Cît despre noaptea nunţii, cine va paria că surprizele vor veni din partea "miresei” are bani de pierdut şi adrenalină de consumat.            


×
Subiecte în articol: magazin