x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Serialul „Norocul” a avut ghinion: HBO a renunţat la el după ce trei cai au murit în timpul producţiei

Serialul „Norocul” a avut ghinion: HBO a renunţat la el după ce trei cai au murit în timpul producţiei

15 Mar 2012   •   09:33
Serialul „Norocul” a avut ghinion: HBO a renunţat la el după ce trei cai au murit în timpul producţiei

Serialul 'Luck' ('Norocul', in varianta de pe micile ecrane din Romania), dedicat curselor de cai si avandu-i ca protagonisti pe Dustin Hoffman si Nick Nolte, e istorie.

Curat ghinion, trei cai au murit in timpul productiei. Dupa ce al treilea cal a suferit, marti, un accident si a trebuit sa fie eutanasiat, HBO a decis sistarea permanenta a filmarilor, informeaza The Hollywood Reporter, citat de Yahoo news.

Producatorii David Milch si Michael Mann sustin ca au respectat cele mai inalte standarde de protectie a animalelor, dar 'accidente din nefericire se intampla si este imposibil sa garantam ca nu s-ar repeta'.

Dar asociatia 'Oameni pentru tratamentul etic al animalelor', la presiunile careia s-a luat decizia suspendarii serialului, sustine ca HBO, Milch, Mann si Hoffman sunt responsabili pentru cele intamplate: 'Ar trebui sa le fie rusine! Le-am semnalat ca nu se respecta regulile de protectie, dar nu ne-au raspuns. Au fost folositi cai nepotriviti sau raniti, iar caii suferinzi nu au primit tratamentul adecvat', se arata intr-un comunicat al organizatiei.

Luck nu s-a bucurat de un succes prea mare in Statele Unite, cu o medie de 625.000 de telespectatori per episod.

×
Subiecte în articol: luck ghinion