x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Sfaturi pe bani despre dragoste

Sfaturi pe bani despre dragoste

18 Noi 2010   •   19:51
Sfaturi pe bani despre dragoste

138239-36-38tv-page-3-image-0001.jpgÎn ultima vreme, "din dragoste" mi s-au cam întâmplat destule. Din dragoste m-am însoţit în numele Domnului şi-n catastifele primăriei de sector, am procreat şi drept urmare firească am decis că e înţelept să nu mă sinucid în primele luni de viaţă ale pruncului. Plodul, simţitor, a dibuit că tot din dragoste ar putea să nu mai zbiere nonstop, pentru ca mămica lui să decidă că se simte mai bine vie decât repauzată. Mai departe din dragoste m-am gândit că face sens să fiu atentă cum îngrijesc sugarul, astfel încât micuţa fiinţă să se dezvolte normal fizic şi emoţional, aşa că m-am adresat unui psiholog specializat pentru desluşirea sfaturilor standard pescuite de prin cărţi.

DOAMNA! Aşa am ajuns la doamna. Doamna a ales pentru mine un fotoliu de piele moale, canapeaua fiind probabil rezervată cazurilor grave. Apoi a intrat brutal în aşternutul meu: cum a fost? Ce să fie, îmi zic... Nu mă grăbesc să mă şi slobozesc pe gură de teama pacientului ridicol, aşa că îi dau cu începutul.

Sunt întrebată sec de ce nu mi-am tras bonă după născare. Aşa m-aş fi odihnit corespunzător şi suicidul n-ar fi figurat în portofoliul fantezii­lor mele ne-mplinite. M-am ruşinat să-i zic: "Tanti, abia am bani să trec strada şi n-o să mănânc o săptă­mâ­nă doar pentru c-am ve­nit la tine azi". I-am ex­plicat, în schimb, cum m-a slujit voca­bu­larul mai bi­ne, că şi dacă a­veam bonă nu ştiam ce să-i cer, pentru că, nu-i aşa, nu mai fusesem mamă niciodată.

Doamna a conchis repede că da, am nevoie de ajutor în gospodărie şi totodată de un bărbat, de un tată pentru copilul meu. Am regretat atunci că nu stau lungită pe patul rezervat lunaticilor de vreme ce soţ am, dar probabil nu se vede. Chiar aşa, doamna insista că am nevoie de ajutor. Ştiu, zic, d-aia mă şi lăfăi acilea pe fotelu’ matale de piele moale. În sfârşit, îi filează femeii becu’. Îmi confirmă, mămoasă, că da, să încep să mă-ncred în propriile instincte. Şi apropo, bine, ne mai vedem dacă mai simt nevoia de ajutor, vorba aia, dar acum şedinţa s-a terminat şi mai are doar un sfat: "Iubiţi-l mult!", zice. Hai, zic şi eu, pe cine? Cum pe cine, madam, pe copil! Acum ea regretă că nu-mi sugerase patul de la-nceput.

PĂREREA MEA. Deci da. Am consul­tat un specialist care m-a taxat 150 de lei pe 40 de minute de consultaţie, în care mi-a explicat că sugaru’ meu e absolut banal şi că eu sunt o mamă uşor zuză, pentru că n-am bonă, soţ, tată la copil şi deci nici nu-l iubesc prea mult. Pe sugar.

Acum caut degrabă să mă-ndrept către un specialist ceva mai ieftin, care să mă trateze în urma şocului banilor aruncaţi pe fotoliul din piele moale unde practic am aflat ceea ce şi Mircea Radu putea să spună în mult mai puţine cuvinte, cu mult mai mult spirit şi, mai ales, pe gratis! Deci eu zic aşa, ca sfat, moca: iubiţi-vă singuri, mult şi nu daţi bani altora ca să vă spună asta. În ce mă priveşte, dacă tot o fi vreodată să mai dau bani, atunci cred că prefer să plătesc ca să fiu iubită decât să plătesc ca să mi se spună să iubesc. Mă mai gândesc...

Stuff by ANUŞKA
Sex-hoteluri de cinci stele
Suedia pare a fi ţara tuturor posibilităţilor când vine vorba despre sex. Magnatul porno suedez Berth Milton Jr şi-a propus să creeze o reţea mondială de sute de hoteluri de cinci stele, care vor oferi cazare şi servicii gratuite, cu singura condiţie ca viitorii clienţi să facă sex în faţa camerelor de filmat ce vor fi instalate în camerele de hotel. Cei care vor accepta vor trebui să semneze şi un acord prin care vor autoriza postarea înregistrărilor rezultate pe internet. Sugestia făcută recent de Berth Milton Jr în paginile ziarului american The New York Post a atras deja atenţia mass-media din SUA şi Europa, informează Agerpres. Milton a calculat că fiecare astfel de hotel îi va aduce în medie un venit de 43,8 milioane de dolari anual (din raportul 120.000 de dolari pe zi, 5.000 de dolari pe oră) numai din abonamente online. Aceste stabilimente vor fi destinate în primul rând swingerilor, dar vor găzdui orice adept al modului de viaţă frivol.

Codul bunelor maniere... sexuale
Nu mai puţin de 10 milioane de coroane (1,5 milioane de dolari) va cheltui Suedia pentru a edita un cod de conduită şi etichetă sexuală pentru oficialii săi aflaţi în misiuni peste hotare, pentru a evita pe cât posibil implicarea acestora în scandaluri sexuale, informează Agerpres. Dintre domeniile acoperite de acest cod nu vor lipsi serviciile sexuale plătite şi avertismente despre relaţii sexuale "improprii", aşa cum sunt acestea considerate de la ţară la ţară. Acest cod va fi însoţit şi de deschiderea unui site pe această temă şi de organizarea unor seminarii pentru o mai bună înţelegere a tabuurilor sexuale ale diferitelor societăţi.

×
Subiecte în articol: sex jurnalul tv