x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Şi-a incurcat priorităţile!

Şi-a incurcat priorităţile!

de Pompiliu Kostas Radulescu    |    25 Oct 2007   •   00:00
Şi-a incurcat priorităţile!

Un american e 37 de ani, in loc să se ducă la spital după ce a fost impuşcat de trei ori, a preferat să meargă la New York să-şi viziteze rudele, anunţă cotidianul Albany Times.

IMPUŞCAT ŞI MULŢUMIT. Călătorind intre Tampa, Florida şi Albany, William Notaro a fost remarcat de autorităţile din aeroportul din Charlotte, in care făcea escală şi care au remarcat cu surprindere că bărbatul fusese impuşcat de trei ori, in piept şi măna stăngă. Chestionat, bărbatul a argumentat că fusese atacat de o fmeie in timpul unui jos de poker, dar a refuzat să depună plăngere. "Povestea prezintă insă unele discrepanţe, corelată atăt cu depoziţiile unor martori oculari, ca şi a unor călători din avion", a declarat purtătoarea de cuvănt a poliţiei din Pinellas County, Marianne Pasha.

Faptul e cel puţin straniu, mai ales in condiţiile in care, avănd in vedere gravitatea rănilor, William Notaro n-a cerut nici un fel de asistenţă medicală in timpul celor căteva ore de zbor, pănă la aterizarea pe aeroportul Charlotte.

Cu toate acestea, o televiziune locală a insistat pe imagini in care bărbatul pare extrem de relaxat, glumind chiar cu echipa salvării care l-a dus de urgenţă la spital. Oricum, după intervenţe, impuşcat şi mulţumit de asta, William Notaro şi-a continuat călătoria planificată la spre New York.

×
Subiecte în articol: magazin