x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Şi totuşi există!

Şi totuşi există!

05 Dec 2008   •   00:00

Punctul G, pozat de italieni



Iată, la vremuri de criză, mai vin şi veşti bune. Care se încadrează pe undeva pe la capitolul "aspirina săracului".

G FOTO. Să trec direct la subiect. În vremuri de criză, deci, când pământul întreg cică urlă de foame, se zbate în datorii, şomaj, disperare, nenorocire, în fundu’ gol, în strategii şi alte forme de angajament socio-economic, medicii italieni scuipă bani pe cercetare şi... fotografiază pentru prima dată punctul G.

PIC, PIC. O dată cu această fantastică revoluţie în materie de ecografie vaginală decurg şi câteva concluzii colaterale. Cum ar fi că unele femei au şi altele n-au. Această perspectivă ar putea părea dezastruoasă pentru femeile în capul cărora punctul G echivalează cu pensiul masculin. Ei bine, nu-i aşa. Specialiştii chiar ne bat împăciutor pe umerii încovoiaţi de frământări, scoţând la-naintare clitorisul. Adică unde punct G nu e, intră în acţiune clitorisul. Dacă nu curge, pică.
Foarte hilar mi se pare că tehnica de cercetare se poate reproduce la scară largă. Cu alte cuvinte, fotografierea asta din experiment se traduce, de-aici încolo, printr-o ecografie vaginală specială. Mă rog, posibilă  în doar câteva clinici din Italia, Germania şi Franţa.

MAPA. Ciudat mi se pare şi îndemnul de a recurge la această metodă, adresat femeilor. Cică pentru a-şi cunoaşte mai bine corpul şi a-şi îmbunătăţi viaţa
sexuală. Deci cum vine asta? Audienţa sunt femeile care vor să se satisfacă singure? Sau, altminteri, vine cu tot cu bărbat, bărbatu’ urmăreşte atent mişcările ecografului împlântat în vaginul muierii şi, la final, pentru că tehnologia e ultra performantă, aparatul scoate şi-o hartă?
Că, vezi tu, ecografia nu se pupă cu situaţia din pat. Când, vorba aia, penisul orbecăie cam pe-ntuneric...
În fine, o altă veste pe care ţin neapărat s-o împart femeilor este că pentru lipsa de orgasm există o soluţie. Ce-i drept, personal o găsesc o soluţie nesimţită, pentru că ea vorbeşte despre pastilele pentru orgasm. Adică dacă n-ai orgasm, iei pastila şi se face. Cică pastila conţine hormonu’ necesar bucuriei. Dacă mă-ntrebau pe mine, le ziceam clar că de vină pentru lipsa de orgasm la femei sunt bărbaţii. Încurcaţi, împiedicaţi, dezinteresaţi, habarnişti.


Stuff by Anuşka - Pofta de pipi

Am văzut pe Adriana Bahmuţeanu, Monica Tatoiu, Irina Loghin, Israela şi Liviu în baie. Fiecare în baia proprie. Doamne, freamăt şi-acum de emoţie. M-am simţit şi eu ca un mic paparaţo. Am lăsat adrenalina să mă inunde. Întrebarea legată de motivul pentru care ar consimţi cineva să fie pozat în baie m-a străfulgerat, recunosc. Mi-am zis că asta trebuie să se fi întâmplat pentru că ziaristul se afla întâmplător în zonă şi i-a venit pipi. Atât lui, cât şi cameramanului. Mă rog, să zicem că totuşi aş primi şi eu o persoană publică cu vezică plină, la mine în baie. Ca pe-un gest de solidaritate. Dar dacă aş fi Monica Tatoiu şi aş avea un băiat de 14 ani? Şi să zicem că la mine în baie ar fi lipit pe oglindă un mesaj către fiu, în care îi amintesc acestuia să se spele pe dinţi, pe faţă, şi să tragă apa la toaletă. Eu cred că înainte ca musafirul să pătrundă în sanctuar, aş îndepărta mizeria. Adică afişul. M-aş gândi la cei 7 ani de-acasă. În fine, ce mi-e 7, ce mi-e 7 înmulţit cu 2, atunci când ai o mamă ocupată... în acelaşi context, Israela, doamna în vârstă care se iubeşte cu un tânăr gentleman afectuos, s-a văzut nevoită să mărturisească despre scaunul pe care-l are-n baie şi pe care îl foloseşte unul când celălalt e la duş. Ca să converseze. De invidiat apetitul pentru comunicare al celor doi. Deşi eu cred că scaunul foloseşte mai mult unuia care nu se mai poate ţine pe picioare când celălalt se gudură sub duş. Vârsta... În final, tâlcul e următorul: vedetele stau, oricum le-aşezi. Pentru reclamă. Cred că dacă le pui să latre, latră. Uite, să-ncercăm să facem un imn lătrat al României. Cool!

×
Subiecte în articol: punctul pe g