x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Simona Gherghe, "observator" monden

Simona Gherghe, "observator" monden

de Cristiana Stamatescu    |    27 Aug 2010   •   00:00
Simona Gherghe, "observator" monden

Începând cu 30 august, fosta ştiristă preia emisiunea "Acces Direct".



● Jurnalul TV: În curând vei fi "observator"... monden. Ce ne poţi spune?
● Simona Gherghe:
Oamenii sunt foarte interesaţi de lumea mondenă... Nu intru într-un teritoriu tocmai nou. Şi la Observator avem destul de multe ştiri despre viaţa vedetelor. Doar că de acum încolo o să tratez pe larg subiectele astea, cu invitaţi, în discuţii rela­xate şi de bun-gust.

● Jurnalul TV: Cum s-a produs modificarea? De ce această schimbare?
● Simona Gherghe:
Acces Direct este un program de după-amiază, cu ştiri, anchete şi mondenităţi. O să găsim un echilibru între lucrurile serioase din societatea noastră şi cele mai relaxate. Ce pot să vă garantez este că n-o să mai vedeţi nişte personaje care nu au ce căuta la televizor! Vom încerca să invităm oameni de la care să învăţăm câte ceva, ţinând cont, evident, de actualitate, pentru că vorbim despre o emisiune zilnică, de două ore.

● Jurnalul TV: Care va fi noua reţetă a emisiunii?
● Simona Gherghe:
Am primit o ofertă de a prelua Accesul. M-am gândit serios dacă e cazul să fac pasul spre divertisment, după aproape nouă ani de ştiri. Şi, în momentul în care am primit garanţii că toată lumea doreşte o primenire a emisiunii, am spus "da". Emisia este foarte dificilă, vorbim despre două ore de transmisiune în direct şi a crescut de la an la an. Aşa că şi o schimbare de format, pe lângă cea de imagine, e oportună acum. O să mă ajut de toate trucurile pe care le-am învăţat în cariera mea de ştiristă...

● Jurnalul TV: Cine vor fi invitaţii?
● Simona Gherghe:
Vor fi oameni care au ceva de spus! Îmi doresc să prezentăm mai multe personaje curate, cu o carieră în spate, de la care să avem ce învăţa! Apoi, o să-i vedeţi la noi pe eroii zilei, în funcţie de ce se întâmplă.

● Jurnalul TV: Având în vedere că ai trecut de la ştiri la divertisment, crezi că vei pierde fani sau că vei câştiga mai mulţi admiratori?
● Simona Gherghe:
Eu sper ca cei care mă urmăreau la Observator să mă privească şi în continuare! Şi lor să li se adauge publicul care de obicei se uită la televizor, între 17:00 şi 19:00... Eu îi aştept cu drag pe toţi!

Şedinţa foto a avut loc la Muzeul Satului, iar vestimentaţia a fost asigurată de The Place.

×
Subiecte în articol: special simona gherghe