x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Şoc la Oltchim/ Oana Manea internată de urgenţă la cardiologie

Şoc la Oltchim/ Oana Manea internată de urgenţă la cardiologie

de Ovidiu Ciutescu    |    04 Apr 2008   •   00:00

11:20 • Pivotul Olchimului, Oana Manea, are nişte afecţiuni cardiologice şi a fost internată la Spitalul Fundeni din Bucureşti, a declarat antrenorul echipei vâlcene Gheorghe Tadici, care a mai adăugat că pentru moment nu a primit un diagnostic clar legat de starea handbalistei.

Pivotul Olchimului, Oana Manea, are nişte afecţiuni cardiologice şi a fost internată la Spitalul Fundeni din Bucureşti, a declarat antrenorul echipei vâlcene Gheorghe Tadici, care a mai adăugat că pentru moment nu a primit un diagnostic clar legat de starea handbalistei.

SITUAŢIE CRITICĂ? Despre situaţia handbalistei tricoloră, Tadici spune: "Situaţia Oanei Manea s-a agravat, ea fiind internată la Spitalul Fundeni, unde ea va fi supusă unor analize ample de către nişte specialişti în domeniu. Vor avea loc investigaţii mult mai serioase. Nu pot să fac greşeala de a-i permite să evolueze pe teren în condiţiile în care nu se simte bine sută la sută. Trebuie să ştim exact ce se întâmplă, cu problemele cardiologice nu ne putem juca. Ca atare, până nu vine cu un diagnostic clar, ea nu va juca". Tehnicianul e explicat şi cum au decurs lucrurile în cazul Oanei Manea: "Ea a avut iniţial 10 zile de pauză, i s-a prelungit termenul cu două săptămâni, apoi iarăşi cu încă două săptămâni, iar în loc să se amelioreze, problemele s-au accentuat. Situaţia ei nu este deloc asemănătoare cu a Ralucăi Ivan, la ultima a fost mult mai uşor de rezolvat". Pe 8 octombrie 2007, vicecampioana mondială Raluca Ivan a fost operată la Spitalul Militar din Capitală. Doctorii au descoperit că handbalista are o boală congenitală, diagnosticul fiind defect septal atrial. Jucătoarea a revenit pe teren la 16 zile de la intervenţia chirurgicală, în meciul câştigat de Oltchim în grupele Ligii Campionilor, în faţa grupării daneze Viborg.

×
Subiecte în articol: magazin