x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star news

Star news

12 Mai 2006   •   00:00

Jackie Chan, in pielea goala...


Jackie Chan a fost de acord sa le ofere fanilor sai hainele si pantofii pe post de talisman aducator de noroc, insa generozitatea sa a fost pusa la incercare cand i s-au cerut inclusiv sosetele si lenjeria intima. Potrivit Oriental Daily News din Hong Kong, actorul maestru in arte martiale le-a oferit admiratorilor adunati la o petrecere a fan clubului sau aproape tot ce avea asupra lui, inclusiv telefonul mobil. Insa starul a spus "nu" atunci cand fanii i-au cerut lenjeria intima si sosetele...

Madonna, din nou sexy


Madonna isi surprinde din nou fanii, pozand la varsta de 47 de ani pentru un catalog sexy de 58 de pagini ce-i sunt rezervate in exclusivitate de revista americana W, in numarul sau din iunie. Dintre zecile de poze nu vor lipsi cele in care Madonna isi regaseste celebrele "identitati pierdute ale tineretii", printre care cea de "jocheu", de "material girl" sau de "boy toy". Fotografiile o prezinta, de asemenea, topless, purtand doar o pereche de ciorapi plasa, niste manusi lungi din piele neagra si tinand in mana o cravasa de calarie.

James Gandolfini, accidentat


Starul din serialul "Sopranos", James Gandolfini, a scapat cu bine dintr-un accident rutier la New York, dupa ce a fost aruncat pe asfalt in urma impactului dintre scuterul pe care-l conducea si un taxi. Trecatorii si alti soferi au oprit imediat pentru a-l ajuta pe actorul in varsta de 44 de ani. Din fericire, acesta s-a ales dupa accident doar cu niste contuzii usoare.

George Michael a scapat


George Michael a scapat din nou de problemele pe care le avea cu legea, fiind retrase acuzatiile formulate impotriva sa, dupa ce in ziua Pastelui catolic, la Londra, a lovit cu masina alte trei autovehicule parcate si apoi a fugit de la locul accidentului. In luna februarie, George Michael a fost anchetat pentru posesie de canabis, dupa ce a fost descoperit adormit in masina, cu capul pe volan, in apropiere de Hyde Park din Londra.

Celine Dion a revenit la Las Vegas


Solista canadiana Celine Dion s-a intors la Las Vegas (Nevada) pentru a-si continua contractul cu faimosul cazinou Caesar’s Palace, fiind aproape refacuta in urma unei infectii a urechii interne care ii provoca stari de ameteala si pierderi ale echilibrului. Starul pop a refuzat sa ia medicatia prescrisa, de teama sa nu-i fie afectata vocea si a fost nevoit sa astepte o vindecare de la sine, anuland nu mai putin de sase concerte in cursul lunii trecute.

Denise Richards, o noua casatorie


Actrita Denise Richards sustine ca este gata sa se recasatoreasca, desi se afla in plin divort de Charlie Sheen, pe care l-a acuzat ca sufera de paranoia, si tocmai s-a certat cu cea mai buna prietena a sa, Heather Locklear, care divorteaza dupa ce a aflat ca exista o idila intre Denise si sotul ei, chitaristul formatiei Bon Jovi, Richie Sambora. Fosta "Bond girl" s-a destainuit publicatiei Us Weekly, marturisind ca are o fire optimista si abia asteapta sa-si gaseasca dragostea adevarata si sa se casatoreasca din nou.
×