x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star news

Star news

28 Apr 2006   •   00:00

Mariah Carey canta pentru Pepsi


Diva pop Mariah Carey si-a pus semnatura pe un contract de publicitate si reprezentare cu firma Pepsi si va compune si interpreta peste 20 de melodii dedicate spoturilor publicitare Pepsi, aparand in acelasi timp si in clipurile publicitare televizate ale gigantului american fabricant de bauturi racoritoare. Cantareata s-a declarat foarte incantata in ceea ce priveste detaliile financiare ale contractului, dar suma pe care o va primi din partea Pepsi nu a fost data publicitatii.

Madonna va fi crucificata


Spectacolele din noul turneu al Madonnei vor incepe cu cantareata coborand de la inaltime, legata de o cruce uriasa, relateaza The Sun. Potrivit sursei citate, crucea va fi impodobita cu diamante si cristale Swarovski si va valora 5,7 milioane de lire sterline. In pofida faptului ca este o adepta a religiei Kabbala, Madonna inca se foloseste de reprezentari biblice pentru a soca. In 1989, ea a provocat mania gruparilor religioase cu videoclipul melodiei Like A Prayer, in care aparea facand dragoste cu un sfant intr-o biserica.

George Michael, in turneu dupa 15 ani


George Michael va intreprinde in septembrie primul sau turneu din ultimii 15 ani, a anuntat anturajul cantaretului pop britanic. Turneul sau, intitulat 25 Live, se vrea o "celebrare a 25 de ani de cariera in muzica". George Michael, in varsta de 42 de ani, si-a inceput cariera cu trupa "Wham!" inainte de a inregistra in 1987 "Faith", primul sau album. Discurile sale s-au vandut in circa 80 de milioane de exemplare.

Leonardo DiCaprio s-a cuplat


O noua femeie a intrat in viata actorului Leonardo DiCaprio, un manechin israelian de 20 de ani pe nume Bar Refaeli, a anuntat revista People pe site-ul sau. Starul din "Titanic" si "The Aviator", in varsta de 31 de ani, a fost vazut la sfarsitul saptamanii trecute cu aceasta tanara pe bulevardul Champs-Elys...es din Paris. DiCaprio s-a despartit la sfarsitul anului trecut de manechinul brazilian Gisele Bundchen, 25 de ani.

Mick Jagger joaca intr-un serial


Solistul formatiei The Rolling Stones, Mick Jagger, ar putea sa inceapa in curand o noua cariera de star intr-un serial de comedie, potrivit cotidianului Hollywood Reporter. Jagger, 62 de ani, negociaza in prezent rolul sau intr-un sitcom propus canalului de televiziune ABC. Cantaretul ar urma sa joace rolul unei vedete care are probleme cu infractorii, potrivit publicatiei. Acest rol ar fi trebuit sa-i revina initial lui Jeff Goldblum ("Independence Day", "Jurassic Park"), insa acesta a renuntat.
×