x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star News

Star News

07 Apr 2006   •   00:00
Star News

Paris Hilton, mai nou cantareata

Pentru ca este foarte disperata sa se lanseze si in muzica, Paris Hilton a apelat la serviciile trupei Three 6 Mafia, castigatoarea din acest an a Premiului Oscar pentru "cea mai buna piesa originala dintr-un film", "It’s Hard Out Here For A Pimp", de pe coloana sonora a filmului "Hustle & Flow". Hilton a promis inca de acum trei ani ca isi va lansa cariera muzicalacu albumul "Paris Is Burning", despre care acum spune ca se va gasi in magazine din luna iunie.

Mark Wahlberg, din nou tatic

Actorul si cantaretul american Mark Wahlberg, cunoscut in lumea muzicala sub numele de Marky Mark, si iubita sa, Rhea Durham, sunt parinti pentru a doua oara. Fericitul eveniment a avut loc la data de 22 martie 2006 in Los Angeles. "Este un baietel. Cu totii sunt foarte fericiti si sanatosi", a spus Mark. Wahlberg si Rhea Durham sunt impreuna din anul 2001 si mai au o fetita, in varsta de 2 ani, pe nume Ella Rae.

Pink vrea s-o joace pe Joplin

Pink, Lindsay Lohan, Zooey Deschanel, Scarlett Johansson si Britney Spears se lupta pentru a obtine rolul lui Janis Joplin intr-un film despre regretata solista. Filmul, intitulat "The Gospel According To Janis", va prezenta viata solistei blues, care a ramas cunoscuta datorita recitalurilor excentrice pe care le sustinea. "Pink ar fi prima mea alegere, dar s-ar putea sa nu aiba timp", a declarat Penelope Spheeris, regizoarea filmului. Dar un reprezentant al solistei a tinut sa precizeze ca aceasta va face tot ce ii va sta in putinta pentru a lua parte la acest proiect. Filmarile pentru aceasta pelicula ar putea incepe in septembrie si se vor desfasura in paralel cu un alt film despre Janis Joplin, "Princes Of My Heart", cu Renee Zellweger in rolul principal.
×