x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star news

Star news

31 Mar 2006   •   00:00

Fund nou pentru Penelope Cruz


Penelope Cruz va avea un "poponet siliconat", intrucat producatorii noului sau film au considerat ca actrita are forme "sublime, care lipsesc cu desavarsire". Pentru a intruchipa o gospodina "tip Sophia Loren", in pelicula lui Pedro Almodovar "Volver", fosta iubita a lui Tom Cruise va purta pe sub halat o proteza speciala. Actrita a fost atat de incantata de "accesoriu", incat i-a rugat pe producatori sa o lase sa-l pastreze.

Rachel Hunter vrea sa devina cantareata


Fotomodelul Rachel Hunter (foto) intentioneaza sa calce pe urmele fostului ei sot, Rod Stewart, si sa inceapa o cariera muzicala. In varsta de 36 de ani, Rachel si-a angajat un profesor privat de la care ia lectii de canto in dorinta de a ajunge la performante muzicale cat mai bune. Celebrul fotomodel a declarat ca isi doreste sa fie distribuita intr-un musical de genul "Chicago" sau "The Producers". "Iau lectii de canto in acest moment, pentru a-mi intari vocea, astfel incat sa pot canta in fiecare noapte intr-un show pe West End (n.r. - zona centrala a Londrei)", a explicat Rachel.

Scully se dezbraca pe marele ecran



Gillian Anderson, fostul agent FBI Dana Scully din serialul de televiziune "Dosarele X", va aparea topless in urmatorul sau film, thrillerul "Straightheads". Se pare ca frumoasa roscata va avea doua scene de sex, una mai explicita decat cealalta. Premiera filmului urmeaza sa aiba loc in Marea Britanie, la sfarsitul acestui an.

Madonna nu mai e pe placul americanilor


Madonna a devenit o adevarata "lady" britanica, detinand un domeniu in Wiltshire si fiind pasionata de vanatoare, insa popularitatea ei a scazut in Statele Unite, unde fanii nu sunt prea incantati de aceasta transformare a vedetei. Numeroase statii de radio din Statele Unite o considera pe Madonna, care are 47 de ani, drept o vedeta "trecuta" si refuza sa ii aloce spatiu la fel de mare in cadrul programelor lor decat in trecut. Noul ei single, "Sorry", care s-a aflat pe primele locuri ale topurilor din Marea Britanie, s-a plasat saptamana trecuta pe locul 58 al US Billboard Hot 100, care ia in considerare atat numarul de difuzari, cat si numarul de albume vandute. Madonna nu a mai avut o melodie pe primele cinci locuri in topurile americane de mai bine de cinci ani. (Adriana V. Paduraru)

×