x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star news

Star news

09 Dec 2005   •   00:00

Pasiunea mea, datul la gioale

C(RAMPE) - Gica
Click pentru a mari imaginea
Saptamana trecuta eram cu o intelectuala de-a mea intr-un local de proaste maniere din centrul Bucurestiului. Localul are scari interioare si o lumina difuza, numai buna sa-ti vrajesti gagica, intr-o atmosfera irlandezo-romaneasca la cele mai mici preturi. Din zona.

Ma rog, deci cum spuneam, eram cu o gagica de-a mea, intelectuala si ea, in acest local de fite si ne faceam griji pentru viitorul umanitatii, discutiile noastre centrandu-se pe teme ca: "Incalzirea globala a climei va afecta culturile de cereale? Daca da, cum putem rezolva aceasta problema?", "Reproducerea la daunatori. Cum poate fi oprita" (aici ne-am gandit c-ar fi foarte bine dac-am inventa niste contraceptive pentru gandacii de Colorado, sa nu sa mai inmulteste, dom’le, atata), precum si "Prelungirea duratei de viata la bateriile electrostivuitoarelor cu motor de tractiune pe trei si patru roti, redresoarele si incarcarea prin tiristori - quo-vadis?". Cu creiele facute vraiste de la atata gandit, am convenit, la un moment dat, sa mutam centrul de interes al discutiei noastre pe subiecte mult mai putin palpitante, cum ar fi "Aspecte de deontologie profesionala, asa cum se vad ele la Carcotasii de la Prima TV". Asa am ajuns sa discutam despre emisiunea de saptamana trecuta a cartelnicilor. Doi fini intelectuali, de o ireprosabila moralitate (mai mult eu), am cazut amandoi de acord ca a carti e omeneste si ca e foarte bine sa sa mai sa ezicste si oameni d-astia care sa sa ia de balbele lui alti oameni, mai ales daca acestia ie colegii lor, mai prosti, de la departamentul "Stiri". Bine le face, sa sa-nvete minte, sa nu mai face balbe in direct. Mai intai sa le inregistreaza si pa urma sa le face si pa urma sa le si arunca in eter, sa le vede oamenii sa sa mai rada si ei, sa li sa mai descreteste fruntile. Ca, asa cum iarna nu-i ca vara, asa cum fata babei nu-i ca fata mosului, nici o emisiune in direct nu e ca o emisiune inregistrata. Emisiunea in direct e fata babei, urata si cu cosuri pe fata. Emisiunea inregistrata e fata mosului, buna si cu tenul perfect. Perfect acoperit de fondul de ten, vreau sa zic. Emisiunea in direct se face contra cronometru, in fiecare zi. Emisiunea inregistrata se trezeste tarziu si mai zaboveste putin in pat; pe urma mai umbla prin sertarele surorii ei, dupa cremele de fata, pe care le foloseste cu de la sine putere. La urma-urmei, sunt surori. E frumos sa te iei de munca lu’ sor-ta, emisiunea in direct, pentru ca ea greseste mult. Si nu greseste pentru ca munceste, ci greseste pentru ca nu munceste bine, da? Deci da?

Concluzie: medicii chiar recomanda sa controbai prin sertarele colegilor si sa furi materiale nedifuzate pe post, pe care sa le dai cu titlul de "balbe". Este ultima reduta pe care-o mai ai de cucerit in cariera ta profesionala: sa le dai la gioale colegilor tai. Pentru ca merita!

Ozzy: Craciunul il face sa se ia de droguri si bautura


Ozzy Osbourne a declarat ca sarbatorile de Craciun si cumparaturile pe care le va face impreuna cu sotia sa, Sharon, in aceasta perioada, il vor face sa se apuce iarasi de droguri si bautura. "Urasc sa merg la cumparaturi. Mai ales atunci cand o fac impreuna cu sotia mea! Daca ar fi un motiv pentru care m-as apuca din nou de droguri si bautura, acela ar fi sa merg la cumparaturi de sarbatori", a precizat rockerul. De asemenea, Ozzy a declarat ca nu este un impatimit al Craciunului. "Nu sunt genul de om caruia sa-i placa sarbatorile de Craciun. Daca bei, e bine. Dar daca nu, e groaznic, caci toata lumea sta bosumflata".

The Rolling Stones si-au programat turneul european


Formatia The Rolling Stones va incepe la Barcelona, la 27 mai, turneul european 2006, avand programate 32 de concerte in 20 de tari. In cadrul acestui turneu european, parte a turneului mondial inceput la Boston (SUA) la 21 august, The Rolling Stones va concerta intre altele la Bruxelles (1 iunie), Paris (3 iunie), Varsovia (18 iunie), Viena (20 iunie), Belgrad (2 iulie), München (16 iulie), Amsterdam (30 iulie) si Londra (20 august), potrivit site-ului lor. "O sa ne distram grozav. Toata lumea a spus: «Cum mai pot ei sa se distreze, trebuie sa se plictiseasca de moarte sa faca asta!» (...) Daca nu ne-am plictisi de moarte, nu am face asta", a declarat Mick Jagger, 62 de ani, pentru postul britanic de televiziune GMTV.

Muzica din 007, scrisa pentru un film indian


Tema muzicala a filmului James Bond a fost compusa, in mod initial, pentru o productie indiana. Compozitorul Monty Norman a adaptat tema muzicala dupa anularea proiectului pentru care lucrase la inceput si dupa ce producatorii James Bond i-au solicitat serviciile in vederea realizarii unei coloane sonore pentru "Dr. No" (1961). "Acum, toata lumea recunoaste coloana sonora a seriilor James Bond, dar putini stiu ca am compus-o pentru un film indian, «A house for Mr. Biswas». Cand mi s-a cerut sa scriu muzica pentru «Dr. No», am despartit notele, iar sunetul a capatat o armonie mai sinistra. Restul melodiei a curs apoi aproape natural", a declarat Monty Norman.

La 60 de ani, Rod Stewart este din nou tata


Rocker-ul scotian Rod Stewart si logodnica sa, Penny Lancaster, au sarbatorit saptamana trecuta venirea pe lume a primului lor copil. Micutul, primul copil al fotomodelului Penny Lancaster si cel de-al saptelea pentru Rod Stewart, s-a nascut la spitalul londonez St. John and St. Elizabeth la ora 2:24 am. "Atat Penny, cat si copilul nostru arata si se simt minunat", sustine intr-o declaratie de presa Rod Stewart. "Sunt foarte mandru de Pen pentru curajul si puterea pe care le-a aratat pe parcursul sarcinii si al nasterii. Sarbatorim fiecare moment alaturi de frumosul nostru baiat de care pur si simplu nu mai putem sa ne dezlipim", a mai sustinut el. Rod Stewart mai are sase copii din relatii anterioare.

Hugh Hefner, ingropat langa Marilyn Monroe


Hugh Hefner, fondatorul celebrei reviste Playboy, vrea sa fie inhumat alaturi de Marilyn Monroe. Hefner, in varsta de 79 de ani, considera de altfel Cimitirul Westwood din Los Angeles locul ideal pentru odihna vesnica.
"Prietenii mei apropiati sunt inhumati acolo: Mel Torme, Buddy Rich, Dorothy Stratton. Cand am aflat ca este disponibil locul de langa Marilyn, nu am mai stat pe ganduri", a declarat Hefner. Jack Lemmon, Dean Martin, Walter Matthau si Minnie Ripperton sunt de asemenea inmormantati in acest cimitir al celebritatilor.
×
Subiecte în articol: rod stewart