x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star news

Star news

de Adriana V. Paduraru    |    19 Aug 2005   •   00:00

Basescu pe paine

C(RAMPE) - Gica
Click pentru a mari imaginea
Dupa o parere exprimata umil intr-un cadru restrans, toti intelectualii de va(r)za de prin preajma mea au cazut de acord ca dom’ presedinte Basescu e cea mai vedeta dintre vedetele pop ale momentului. Imi pare aim sori pentru toate divele pop ale momentului, dar trebuie sa le spun ca, in privinta interesului la public, dom’ Basescu le da cu flit de la distanta, desi asta-i ultima chestie pe care si-a propus-o presedintele.

Se da Basescu la stiri? Nu se stie pentru ce motiv, telecomanda ezita sa mai paraseasca programul. Am vazut stirea cu Basescu dansand, dar o revedem pe alt program? Nu se stie pentru ce motiv, degetul mare intarzie s-apese pe sageata "in sus" sau "in jos" a telecomenzii. L-am vazut pe Basescu dansand cu nevasta-sa din toate unghiurile posibile? Nu-i nimic, o data-n plus e cu atat mai bine. Ah, dar cea mai misto faza a fost de departe aia cand l-am vazut pe Basescu dand cu palma de pamant langa tiganca.

Nu stiu, chiar nu-nteleg apetitul romanului pentru dom’ Basescu. N-are picioare care sa-i plece din gat, pe umeri pletele nu-i curg rauri, implant cu silicon nu si-a facut, mainile lui nu sunt albe ca laptele, e urat, are un ras de-ti vine sa-ti bati copiii cu ranga si, la cat tutun bea zilnic, pot sa pun pariu ca nici cu dantura nu sta tocmai bine.

In plus, aflu de nu-stiu-unde ca fi-sa a-ncasat o amenda pe motiv de vitezomanie, intocmai ca orice vitezoman de rand. Uau! Daca neamurile presedintelui statului roman au ajuns sa ia amenda ca noi toti, inseamna ca ceva-ceva tot s-a miscat in mentalitati.

Dar apropo de mentalitati, oare ce schimbare s-a produs in creierul publicului roman dac-a ajuns sa furnizeze audienta televiziunilor la simpla vedere a presedintelui? Cum de nu-i repugna ideea de lider care se produce la televizor? Cum de nu da repede pe em-ti-vi cand vede o fata politica la televizor?

Interesul romanului fata de Basescu vine sa dea de pamant cu un concept pe care eu unul nu l-am suferit niciodata: ala cu cererea si cu oferta. Eu cred c-a devenit limpede ca publicul roman nu vrea neaparat fufe dezbracate care-si plimba pasarica prin fata camerei de luat de vederi si ca prefera un tip urat, spiritual, inteligent si cu simtul umorului. Ce vreti mai mult? Aaaaa, un Basescu blond, de un metru nouazeci, cu parul valvoi si rochie mulata pe trupul de antrenoare de aerobic n-avem, tata, da’ mai lucram. Cine stie, pana-n anul 3000 or sa se produca grave mutatii genetice, de-o sa oscilam, la votare, intre roscata aia cu ochi verzi, experta in dezarmarea nucleara, blonda aia supersexy, doctor in psihanaliza musulmanilor obsedati sa devina crestini, si bruneta aia, o vedeti?, presedintele Green Peace, cea mai tare organizatie a momentului, care vrea sa salveze lumea de dioxidul de carbon.

Iuliana Tudor - la Viena si Venetia


Vedeta TVR 1 Iuliana Tudor tocmai s-a intors din ceea ce ea a numit "cel mai frumos concediu pe care l-am avut vreodata". Prezentatoarea emisunii "O vedeta populara" si sotul ei au petrecut cateva zile in Viena si Venetia. In Viena, cei doi au vizitiat, printre altele, Palatul Schonbrunn, Panteonul Gloriette, Opera si complexul Hofburg Dintre acestea, preferatul Iulianei a fost muzeul de trasuri. "De indata ce am ajuns in Venetia, am calatorit cu «vaporetto», dar si cu gondola. Apoi, am ajuns la Murano, unde am vazut cum se prelucreaza celebra sticla de Murano." Printre locurile vizitate de Iuliana si Razvan se numara si Palatul Dogilor, Piata San Marco, Biserica Santa Lucia si Teatrul Carlo Goldoni. (C.O.)

An plin de aniversari pentru Carmen Stanescu


Recent recompensata cu un premiu de excelenta, actrita Carmen Stanescu spune ca 2005 este un an plin. De "aniversari rotunde". Cifrele magice sunt: 80-60-50. Anul acesta, marea doamna a scenei romanesti a implinit varsta de 80 de ani. La aceasta onorabila varsta, actrita se poate lauda ca inca mai joaca pe scena. In stagiunea ce urmeaza va juca in "Egoistul", regizat de Radu Beligan, si in "Leul in iarna", in regia lui Petre Bokor, spectacol in care il are partener chiar pe sotul ei. Si daca am ajuns la capitolul teatru, tot in acest an, Carmen Stanescu aniverseaza 60 de ani de cariera. Si tot anul acesta, actrita are de sarbatorit un alt eveniment important: 50 de ani de casnicie. 50 de ani fericiti petrecuti alaturi de Damian Crasmaru, dupa cum insasi actrita recunoaste. (Cristina Ologeanu)

Pizza si spaghete de la mama lor


O alta vedeta teverista revenita de pe alte meleaguri este Raluca Mioanu, prezentatoarea emisiunii "Iarta-ma". Dorind sa-i faca o surpriza placuta, Mario, sotul Ralucai, si-a dus jumatatea intr-o minivacanta in Italia. Mai exact, la Florenta. "Imi doream de mult timp sa trec pe Ponte Vecchio, cel mai vechi pod al orasului, renumit pentru ca adaposteste ateliere si magazine ale mesterilor bijutieri inca din secolul al XIV-lea", marturiseste Raluca. Cu ocazia acestei calatorii, Raluca Moianu spune ca a avut marea sansa de a-si satisface o curiozitate culinara. "Am vrut sa gust pizza si spaghetele facute la ele acasa. Spaghetele au fost senzationale, dar pizza imi place mai mult la Bucuresti." (C.O.)

Vacanta pentru fratele cel mic


Se pare ca rolul de reporter pe care l-a jucat in filmul "Razor’s Edge" alaturi de actorul american Wesley Snipes i-a rotunjit binisor bugetul Cristinei Teodorescu. Simpatica prezentatoare de la postul de televiziune Teleshop 24 i-a facut fratelui sau mai mic un cadou destul de costisitor. Ea l-a sponsorizat pe Berndt pentru o minivacanta pe Litoral. Juniorul nu a mers singur la malul marii. El si-a luat si consoarta cu el. Ocazia? Berndt a implinit 22 de ani. Avand in vedere ca deja tot mai multe persoane sustin ca o vacanta pe Litoralul autohton este mai scumpa decat una in strainatate, putem foarte usor presupune ca acest cadou a "usurat-o" pe Cristina de ceva bani. Dar, spune ea, efortul financiar a meritat. (C.O.)

Admirator secret




Recent, Simona Patruleasa, prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1, a descoperit recent ca are un admirator secret. Acesta si-a facut simtita prezenta intr-un mod placut: i-a trimis Simonei la redactie un imens buchet de flori din trandafiri, crini si flori de camp. Simona a fost uluita si a cautat un bilet care sa-l identifice pe "autor", dar nu a gasit nimic. Pentru ca imensul buchet cantarea, la propriu, aproximativ 15 kilograme, Simona s-a vazut pusa in situatia de a nu putea lua buchetul acasa. Asa ca l-a lasat in redactie, ca sa se bucure si ceilalti colegi de frumusetea florilor. (Cristina Ologeanu)

Michelle Pfeiffer si sotul ei, David E. Kelley, s-au lansat in afaceri imobiliare


Michelle Pfeiffer si sotul ei David E. Kelley vand parcele de teren situate in jurul casei lor din Los Angeles, dupa ce initial le-au cumparat pentru mai multa intimitate, relateaza site-ul Contactmusic, consultat de Rompres. Cuplul a vandut recent o jumatate de hectar de teren in apropiere de casa lor din Brentwood pentru suma de 8,7 milioane de dolari, dupa ce o achizitionase in 2002 pentru 7 milioane de dolari. Terenul include si o casa cu patru dormitoare. In prezent, ei cauta un cumparator pentru un hectar de teren, estimat la 21 de milioane de dolari si care include o casa spatioasa, o casa de oaspeti, un teren de tenis, o piscina si grajduri. Cuplul intentiona sa vanda proprietatea din Brentwood in iunie 2004, dupa ce a cumparat un ranch situat mai la nord. In prezent, Pfeiffer si sotul ei au decis sa pastreze o casa in zona Los Angeles-ului pentru atunci cand cei doi sunt la munca.

Mickey Rourke cucereste tot ce prinde prin baruri


Actorul Mickey Rourke, 48 de ani, nu-si dezminte obiceiurile de cuceritor parasind zilele trecute un club din Londra la bratul unei tinere studente de 22 de ani, care insa sosise la pub impreuna cu prietenul ei de aceasi varsta. Tanara si-a parasit partenerul imediat ce a observat ca in acelasi pub cu ei se afla si starul din "Orhideea salbatica". La putin timp dupa aceea, actorul a dorit sa paraseasca clubul londonez Boujis alaturi de tanara cucerire, insa cei doi au fost urmariti si acostati in plina strada de prietenul furios al fetei. "Vreau sa stam putin de vorba", i-a strigat acesta actorului. "Vad ca te simti bine alaturi de prietena mea. Ce, te crezi vreo vedeta de cinema?", l-a provocat el pe actor. "Vino aici, durule, si am sa-ti arat cine sunt", a raspuns Mickey Rourke, care a practicat si boxul. La interventia agentilor de paza, conflictul nu a degenerat.

Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas se retrag in Canada


Unul dintre cele mai celebre cupluri de la Hollywood, actrita Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas au anuntat ca au investit o suma importanta intr-o proprietate la tara in zona Quebec-ului - Canada - pe care intentioneaza sa o transforme intr-o resedinta de vacanta de lux care sa-i tina cat mai mult timp departe de Los Angeles. Cei doi actori s-au transformat cu timpul in adevarati "latifundiari" avand proprietati extinse si resedinte de lux in New York City si Los Angeles dar si in afara Statelor Unite in tara Galilor, Bermude si insula spaniola Maiorca. "Toamna trecuta au inchiriat un elicopter pentru a cauta o locatie potrivita pentru cea mai nordica proprietate a lor", povesteste agentul imobiliar cu care cei doi actori au incheiat afacerea. "S-au hotarat asupra proprietatii Lac Desmarais care a apartinut candva unui ordin de calugari franciscani si care a ramas de mult timp relativ neatinsa", a mai precizat el.

Mariah Carey se ruga sa fie rapita


Mariah Carey sustine ca era atat de nefericita in casatoria ei cu mogulul Tommy Mottola, incat adesea isi inchipuia cum ar fi daca ar rapi-o cineva pentru a scapa de acea relatie, relateaza site-ul Contactmusic, consultat de Rompres. Interpreta melodiei "We Belong Together" a divortat de Mottola in 1998, dupa cinci ani de casatorie, si a marturisit ca in timp ce se afla cu sotul ei visa adesea sa fie luata de langa el. "Pe atunci imi doream sa vina cineva sa ma rapeasca. Imi inchipuiam asta adesea. Aveam tot timpul agenda cu mine in caz ca ar fi trebuit sa evadez", a declarat ea pentru revista Allure.

Tom Sizemore are un apetit sexual insatiabil


Actorul Tom Sizemore ("Salvati soldatul Ryan") sufera de o boala foarte rara din cauza careia are un apetit sexual insatiabil. Sizemore care a mai jucat in filme precum "Point Break", "Passenger 57" sau "Pearl Harbour", a fost diagnosticat recent cu priapism, afectiune care, conform medicilor, ar fi inceput sa se manifeste in urma abuzurilor de droguri si alcool ale actorului. "Poate avea si noua contacte sexuale, unul dupa celalalt, fara sa se opreasca", explica managerul actorului.

Tommy Lee "s-a plictisit" de Pamela Anderson


Tommy Lee recunoaste ca "s-a plictisit" de fosta sa sotie Pamela Anderson intr-o melodie de pe noul lui album solo. Insa rockerul insista ca melodia, intitulata, cum altfel, "Tired", este o gluma pe seama fostului cuplu - si se declara sigur ca Anderson va putea vedea partea nostima. In cantecul de pe albumul "Tommyland - The Ride", el spune: "Tommy s-a plictisit de Pamela /Puffy s-a plictisit de Jennifer (Lopez) /Ben (Affleck) si el." "Cred ca i se va parea nostim. Are un simt al umorului foarte dezvoltat", a declarat el.

Elijah Wood s-a saturat sa fie Frodo


Actorul Elijah Wood se teme ca va fi mereu amintit de catre fani drept hobitul Frodo din trilogia "Stapanul inelelor", indiferent de cate filme va mai face si cat de bine vor fi acestea primite de critici. Dupa terminarea filmarilor la celebra trilogie, tanarul actor a avut cateva roluri apreciate, printre care cel al unui psihopat mut, al unui pervers sinistru si al unui suporter de fotbal, dar fanii sai nu il apeleaza decat cu numele de hobit. Elijah Wood sustine ca este recunoscator pentru impulsul pe care l-a primit in cariera actoriceasca datorita rolului Frodo dar doreste sa fie cunoscut si pentru alte roluri decat acesta.
×
Subiecte în articol: basescu soţul