x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun stuff by ANUŞKA

stuff by ANUŞKA

14 Noi 2008   •   00:00

Puncte-cheie
Mihai Tatulici a plantat un copac verde. Copacul se cheamă Mihai Tatulici. De copac vor beneficia nepoţii actualilor locuitori ai zonei împădurite.



Adriana Bahmuţeanu cu soţul şi cu musafirii apropiaţi au băut şi au dansat pe manele la spartul petrecerii de botez a fiului lor. Bravo! De mai multe ori bravo pentru naturaleţea cu care aceste personaje îşi trăiesc viaţa. Şi o fac lejer, în faţa reflectoarelor, fără ca asta să-i împiedice să se distreze. Par a trăi pentru ei, nu pentru noi. Cool.

Elena Băsescu e combinată de presă cu unu’, Rani (parcă) Adamescu. Elena Băsescu e mai mişto ca el. Rani pare a avea nevoie de oglindă, nu de Elena. Zic.

Fiica lui Sârbu de la trustul media iese în lume cu iubitul ei. Mamă, ce chestie! În sfârşit a dat presa poze cu ei. M-am liniştit. O să mănânc o ruladă cu ciocolată.

Mugur Mihăescu, alias Leana din Vacanţa Mare, a fost cadorisit cu o ie veche de o admiratoare înfocată care îl priveşte cu interes  din ’93 încoace. Mugur Mihăescu devine astfel, pentru anumite gospodine, un fel de Victor din "Tânăr şi neliniştit", autohton.

Serialul "Scene de Căznicie" e pur şi simplu adorabil. Mai ales dacă eşti proaspăt căsătorit sau în devenire, cred că reprezintă o excelentă documentaţie. Dacă eşti deja hârşit, atunci mai bine nu te uiţi, că te-apucă plânsu’ în sughiţuri, că zici că dau ăştia de la tine din dormitor. Nu înţeleg însă de ce tânărul e mereu despuiat şi de ce fata are picioare negre de zici că s-a tăvălit prin cenuşă. Dar ce contează?...

×
Subiecte în articol: punctul pe g