x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Stuff by Anuşka

Stuff by Anuşka

16 Ian 2009   •   00:00

TEXTILA SUS/JOS. Când două persoane de sex opus se simt atrase una de cealaltă, fac diverse lucruri pentru a-şi da de înţeles una alteia că abia aşteaptă să se-mpreuneze.



De pildă, el îi cumpără ei lenjerie intimă cu modele fâşneţe. Mesajul, fireşte, nu este acela că el o ajută economic pe ea, în sensul în care ea n-ar fi în stare, sărăcuţa, să-şi asigure stocul de chiloţi şi sutiene. Realitatea este că setul superb de lenjerie primit cadou îi transmite ei că el de-abia aşteaptă să i-l dea jos. În cuvinte, "când o să-ţi pui asta pe tine eu de-abia o s-aştept să ţi-l dau jos". Sau, "dacă îţi pui asta pe tine şi eu te văd înseamnă clar că o să ne-o punem, şi eu de-aiba aştept asta".

Ce-nseamnă însă când primeşte lenjerie intimă de la persoana alături de care dormi de-o groază de vreme? Păi, în cazul cel mai fericit ar însemna că el încă o doreşte ca prima dată. Ar putea fi şi un mesaj direcţionat la sertarul cu chiloţăria ei. Cu o chiloţărie îmbătrânită de vreme şi pe care n-a prea mai înnoit-o după ce-a născut. Aşa cum fac femeile, în general, când au copii şi anume că parcă apasă automat pe butonul de transformare definitivă din amantă şi soţie în mamă şi cam atât. Sau, mai grav, ar putea însemna că el îi oferă ei acest set aco-peritor în ideea de a-l folosi tocmai în acest scop: pentru a se acoperi. Sunt două momente critice în viaţa unui cuplu: etapa "dă jos textila" şi etapa "pune textila pe tine". Noi unde ne-ncadrăm oare?

NIMENI LA SOARE. Anul nou mi-a adus câteva veşti mondene bune. Anume că Ramona Gabor, sora Monicăi Gabor, care este soţia lui Iri, se simte bine în urma operaţiilor estetice recente şi că sânii ei noi, nasul şi picioarele ei s-au distrat de minune sub soarele Dubaiului, de sărbători. Nici nu vă imaginaţi ce îngrijoarată eram de sânii unui nimeni, înrudit cu altul, care e căsătorit cu cineva. Pe urmă am văzut la tv poze erotice cu Mihaela Rădulescu. Da, sunt erotice. Da, arată foarte bine. Şi?

×
Subiecte în articol: punctul pe g