x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun stuff by ANUŞKA

stuff by ANUŞKA

16 Apr 2009   •   00:00
stuff by ANUŞKA
Sursa foto: /

CĂŞTIGĂTOAREA. Mai departe, o singură precizare, scurt şi la obiect: Anna Lesko ştie să se orienteze! Omagii.



NIŢELUŞ SĂNGE. Adriana Bahmuţeanu se ceartă cu una de a-nlocuit-o la emisiune. Evaluez chestiunea ca fiind de maxim interes, nu atât pentru vorbele de duh pe care cele două protagoniste şi le scuipă, cât pentru o potenţială viitoare luptă corp la corp. În general, conflictele mocnite între femei sunt toxice. Dacă însă degenerează la următoarea etapă atunci situaţia devine critică. Cine ştie, poate chiar vedem la televizor nişte sânge de vedetă şi ne mai potolim puţin doza de sălbăticie. Zău că parcă a scăzut interesul în ultima vreme, de când nimeni nu se mai bate cu nimeni, pe stradă sau la judecătorie. Hm, deşi dacă mă gândesc bine s-ar putea să ne vină iar pe tavă o circotecă mică, atunci când Pătruleasa o să decidă să împărtăşească totuşi publicului şi fanilor ei pricinile pentru care şi-a spus la revedere cu prezentul trust. Deci aşteptăm cu interes confesiunile madamei.

VIVAT TATI. Ştie cineva cu ce se ocupă Honorius Prigoană? Eu ştiu că se ocupă cu dusul şi întorsul din SUA, unde studiază şi are nişte afaceri. În mare, că în detaliu nu cunosc, că n-am citit în presă. În schimb spaţii mari sunt dedicate, după cum spuneam, intrărilor şi ieşirilor domnului Prigoană jr în şi din România, în şi din SUA. De asemenea, se bate mult monedă pe relaţiile amoroase ale acestuia. Nu înţeleg aşadar cum poate deveni orarul de zbor al cuiva subiect de presă. Bun, pricep, Honorius e fiul lui tată-său. Deci practic tatăl face de fapt, în subsidiar, subiectul ştirii. Care nu e ştire, e doar un semnal de alarmă, să nu uităm de numele sonor. Pe când orarul de hrănire şi dormit al ăluia mic?

PS. BUF! Azi am citit o ştire foarte mică şi cu un titlu demn de toată lauda. Zicea, la obiect, că Mihaela Rădulescu s-a împiedicat pe scări. Cred că orice comentariu la adresa ştirii e de prisos.

×
Subiecte în articol: punctul pe g