x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun stuff by ANUŞKA

stuff by ANUŞKA

15 Mai 2009   •   00:00
stuff by ANUŞKA
Sursa foto: Mircea Roşca/

JOB DE NUD. Un studiu arată că astăzi ne pregătim pentru joburi care încă nu există. Văd şi în România trendul ăsta, dat fiind că aproape ce s-a ivit un nou tip de job în showbizz: jobul de mamă goală. De pildă am citit că Andreea Bănică se află la al 4-lea pictorial nud - se fac pe bani -, din postura ei de gravidă.



Păi, zic, nici n-ar merita să mai dea din gură, ci ar putea bine mersi să tot toarne copii de-aici încolo şi în fiecare trimestru de sarcină să-şi facă poze. Iar după ce capătă niscai experienţă şi notorietate în domeniul ăsta inedit, s-o găsi o publicaţie care s-o angajeze cu carte de muncă. Apoi să se pună de-o agenţie specializată care să cumpere drepturile de autor şi cu ele, pe mama şi copiii. Aceştia vor fi pregătiţi de mici să se împuieze în folosul agenţiei şi astfel vor avea viitorul asigurat, fără să facă nimic. În afară de sex.

DOBITOACE PE ŞOSEA. În rest, mă chinuie o frustrare: şoferii din România. Problema cu ei e că merg pe străzi. Se deplasează haotic cu maşina mică pe care probabil că o percep ca pe un fel de tanc blindat păzit de Sfântul Duh, unde nici o bubă şi nici o ciumă nu-i poate atinge. De ciumă şi de bubă mai scapi, de moarte însă nu prea. Dar pentru că ei nu realizează că şi o cizmă lăsată singură pe şosea ar merge probabil mai regulamentar decât o fac ei, şoferii din România - şi mai cu seamă cei de autostradă de week-end - circulă la performanţe pe care nici urina boului în bătaia vântului n-ar îndrăzni s-o spere. Poate de aceea simt aşa, că mi-aş dori să le cadă ăstora o bombă-n creştet, pentru ca pur şi simplu să nu mai înţepenesc eu de teama tuturor dobitoacelor care trag de volan pe A1 de parc-ar circula cel mult pe-o uliţă din Poplaca. În momente din astea mi se întâmplă totodată şi vagi tresăriri, de scurtă durată, în care mă-ntreb oare cum sună dinţii de om risipiţi pe asfalt.

×
Subiecte în articol: punctul pe g