x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Stuff by Anuşka

Stuff by Anuşka

03 Iul 2009   •   00:00
Stuff by Anuşka

Interesează pe cineva că Ioana Moldovan şi-a pierdut silueta de altă dată, "în favoarea" ce­lor doi copii ai săi? Sau că Andreea Raicu are cu cinci kilograme în plus? Cum oare şi-or fi dat ei seama exact câte kile' a pus, în cazul în care chiar aşa e, nu-mi dau seama. Bănuiesc totuşi că n-au sunat-o s-o întrebe dacă s-a mai îngrăşat între timp. Şi dacă da, cu cât.

Totuşi, realizez din ce în ce mai acut că există nişte oa­meni care au un serviciu ce presupu­ne ca în fiecare zi să scormonească tot felul de mizerii şi mai ales, dar mai ales să umble în rufele murdare ale altor oameni. Sunt de altfel sigură că persoanele în cauză sunt convinse că meseria lor e cu mult mai onorabilă decât cea de gunoier. Când, de fapt, e tocmai invers. Foarte prost este că ei iau bani pentru asta. Vă daţi seama, ăştia îşi cumpără telefoane ultimul răcnet şi cizme cu tocuri cui în contul terfelirii vieţii private a altora.

Vă ima­ginaţi cum ar fi să mergi în supermarket şi să zici, uite, margarina asta am făcut-o din ştirea cu eleva porno, iar draperiile astea de dormitor le iau cu kilogramele lu' Raicu. Excepţional. Mi-aduc aminte de-un politician care propunea să reconsiderăm ideea exilului. Posibil să fi avut dreptate...

PILAF DE GĂINĂ. Îmi vine din ce în ce mai greu să urmăresc tocşouri, emisiuni cu invitaţi şi chiar ştiri cu mu­safiri în studio. Asta pentru că divele ajunse la pupitru, fardate corespun­ză­tor şi cu bustul deocheat, uită că sunt acolo, printre altele, ca să pună între­bări şi nu să răspundă la ele. Aşa în­cât, cu intelectul lor de multe ori echi­va­lent cu al găinii, vorbesc singure.

Ele întreabă şi tot ele răspund, pline de subînţeles şi cu multă emfază, împăunându-se toate. De fiecare dată aştept cu inima la gură să aud - şi sunt convinsă că odată şi-odată tot o s-o zică vreo una - "mamă, ce deş­teap­tă sunt, nu-i aşa că v-am făcut?!".

×
Subiecte în articol: punctul pe g