x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Stuff by ANUŞKA

Stuff by ANUŞKA

10 Iul 2009   •   00:00

A murit Michael Jackson. Să-l terfelim! Nu puţin mişcată am citit şi ascultat ştirile referitoare la moartea lui M. J.



Foarte trist, cu atât mai mult cu cât făcea parte dintre puţinii oameni despre care me­rită să vorbeşti atât cât sunt în viaţă, cât şi după ce nu mai sunt. Doar că, din păcate, nici de data asta nu ne dezminţim nevoia de senzaţional şi de putregaiuri - desi­gur, de data asta atitudinea e una de consens global. Am evoluat aşa de mult într-ale jurnalismului de senzaţie, încât n-am nici un dubiu că, până trece fiorul morţii megastarului şi poate chiar înainte să se răcească bine, o să-l terfelim atât de conştiincios şi cu un aşa simţ de răspundere, încât în final o să concluzionăm că n-a fost decât un amărât de cântăreţ ratat. Să vedem...

Curul anului sau anul curului
Frunzărind un site al cărui nume n-am să mă obosesc să-l reproduc, am citit un îndemn cât se poate de serios şi de sclipicios să votăm cel mai nu-ştiu-cum funduleţ al anului 2009. Evident, imboldul era ilustrat cu un foarte gol fund de damă. Încerc şi-acum să-mi revin. După ce o să se-ntâmple, îmi rezerv dreptul de a mă întreba de ce, dacă tot ne dedăm la astfel de grosolănii şi dacă preocuparea principală a naţiunii internaute e sexualita­tea în toate manifestările ei, nu avem şi funduri de bărbat. Mai pline de ce­lulită sau nu, mai bombate, mai plate, mai tinere, mai obosite, mai păroase, mai buboase. Ori poate bărbaţii sunt mai pudici şi nu vor să se despoaie la aparatul de fotografiat?

Buşeală cu bot
Ziarele spun că Răzvan Ciobanu - creatorul de haine căruia, cică, pe lângă haine îi plac foarte mult şi bărbaţii - a menţionat că şi-ar dori un bărbat cu bot. Acum nu mai pot să comentez, mă grăbesc să mă rad pe spate, că diseară am o buşeală!

×
Subiecte în articol: punctul pe g