x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Stuff by ANUŞKA

Stuff by ANUŞKA

23 Oct 2009   •   00:00

Din categoria "cât de nehalit să fii" - citeam despre nişte fete băştinaşe care se simt foarte bine în pielea lor, mai ales în formă nudă şi musai în public. Genul ăla, uşor boccii sau năsoase, după caz.



Asta ţine şi de istoricul personal - dacă ai ajuns vedetă după ce te-ai smuls din ghearele vreunui binevoitor care te obliga să faci prostii pe bani pe care apoi îi descărcai la dânsul, şi dacă tu erai uneori mai obosită şi produceai mai puţin, atunci domnul binevoitor îţi aplica pumni regulaţi în meclă, normal, d-aia ai o moacă de zici că te-a călcat trenu'. În schimb dacă deţii un nas cât toate zilele, e semn clar că ai dus-o greu la bunici, la ţară, abandonată de părinţii denaturaţi. Bunicu' era agresiv şi afemeiat, iar bunica obişnuia să-şi înnece amarul în alcool, deci nu prea avea cine să-ţi puie de mâncare. Bani, oha, căci devine cazu' că modesta agoniseală se irosea temeinic pe femei şi spirtoase. În aceste vitrege condiţii, e de înţeles că ţi-ai dezvoltat năsucul adulmecând mirosuri de haleu de la vecini şi/sau rânind după grăunţe rătăcite, laolaltă cu orătăniile. Ei, dar nimic din toate astea nu pot adumbri spectaculosul vostru fizic, lucrat corespunzător de atâtea mâini hulpave în decursul fragedei voastre adolescenţe. Adolescenţe cum nu se poate mai cuvioase, fireşte!

Ei bine, fete ca acestea sunt genul care bat la porţi impunătoare pentru ca nişte oameni cu dare de mână să le remarce şi să le cocoaţe pe sticlă. Atât că se-ntâmplă ca firma să falimenteze înainte să debuteze. Exact ca la ejacularea precoce. Şi ele atunci, furioase rău, fac spume prin reviste, că le-au fost înşelate aşteptările. Păi nici nu vreau să mă gândesc la bieţii tatai care-au băgat adânc mâna-n buget ca să se bucure un pic de frăgezimea scumpelor giuvaieruri şi, hait, s-au scăpat la intrare. Sărmanii, câte blesteme şi-or fi luat...

×
Subiecte în articol: punctul pe g