x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Stuff by Anuşka: Atât a putut

Stuff by Anuşka: Atât a putut

19 Mar 2010   •   00:00
Stuff by Anuşka: Atât a putut
Sursa foto: Dragoş Savu/Jurnalul Naţional
5609-116341-36_38tv9.jpgDani Oţil e supărat foc pe bărbaţii cu muşchi care au muşchi doar ca să şi-i arate. Zice despre ei că, dacă poartă şi chiloţi tanga, atunci sunt un fel de pisici bărbierite. Dacă Dani chiar are motive susţinute pentru care să afirme că un cur de bărbat în tanga arată ca o mâţă rasă atunci l-aş ruga frumos de tot să nu ne spună vreodată cum a ajuns la concluzia asta.
Ar fi mai bine pentru toată lumea să rămână un mister... Zic.

Cică Sexy-Brăileanca e gravidă şi nu ştie cu cine. Uau! Ca şi cum asta ar trebui să ne mire. Dar în fine, ce e mai trist e că doamna ne dezvăluie natural că îşi doreşte să aibă o fetiţă care să îi calce pe urme. Eu, dacă trăiam, vorba lu' Mircea Badea, pe Marte şi nu aici, o luam pe tăntica asta, o legam de stâlp şi îi dădeam na-na la poponeţ până zicea "nene, iartă-mă". După care îi dădeam cu apă pe figură până când îşi revenea şi înţelegea că ce face ea nu e deloc gigea şi că şi mai puţin gigea e să îţi doreşti să ai o fată prin care să treacă sulele ca trenurile prin tunel!

Apropo de blonda lui Bote care se ocupă foarte des cu apărutul pe la televizor aşa, fără sens exact. Dacă vă vine să credeţi, nu chiar toată lumea ştie cine e Bianca Drăguşanu, şi asta pentru că mai sunt unii care se uită la HBO şi care citesc Financiarul, de exemplu. Da în fine, chiar şi oamenii ăştia sunt supuşi, la un moment dat, cel puţin din greşeală, întâlnirii cu posturile astea pe unde se plimbă blonda.

Aşa că nenicul ăsta a zărit-o pe fată şi a întrebat cine e şi de ce se află ea acolo. I s-a spus că este blonda lui Bote. Deh, ce era să i se zică? "Blonda lu' Bote zici? Adică Botezatu?" face el, de colo. "Da", zic, "ăla". Răspuns de o mie de puncte: "Păi cum, mă, atâta a putut?!"

×
Subiecte în articol: punctul pe g