x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Stuff by Anuşka: Budigăi de firmă

Stuff by Anuşka: Budigăi de firmă

29 Ian 2010   •   00:00
Stuff  by Anuşka: Budigăi de firmă
Sursa foto: Mario Anzuoni/Reuters

Dacă-mi e permis, eu zic că treburile noastre mondene se cam împut. Chiar nu se mai întâmplă nimic, nimic? Că, dacă răsfoieşti ziarele cu greutate din domeniu, o să vezi că abundă în ştiri despre vedete de talie internaţională. Nu zic, interesantă şi Angelina, numai că eu vreau musai să ştiu ce mai e cu Alina, Corina, Claudia, Bambi şi d-astea de pe la noi.
Sau Nikita. Păi voi mai ştiţi ce face Nikita? Ei, în schimb ştim că madam Esca îşi asortează tricouri de 5 euro la genţi de o sută de ori mai scumpe. Mişto.

DESPRE NIMICURI
Sunt năucă efectiv când văd cât s-au mai specializat ziariştii noştri de scandal. Ei află nişte treburi de o asemenea adâncime cum nu s-a mai văzut. De pildă, eu mă întreb dacă Esca şi vedetele de rangul ei folosesc hârtie igienică din supermarket sau din alte locuri. Şi dacă din alte locuri, de unde anume şi cât costă în comparaţie cu preţul vasului de veceu. Ar fi o chestie de ştiut.

Oare şi-au renovat acum recent cuibuşoarele? Eu căutam nişte baterii noi de lavoar şi cadă şi mi-am permis să mă zgâiesc şi la alde d-astea mai scumpele. Cum ar fi bude cu jet care-ţi prestează un fel de clismă externă cu şuvoi moale şi călduţ. Ceva demenţial. Da' costau foarte scump, cam de la 5.000 de lei în sus. Şi mă gândeam aşa, oare ăştia de vin la tv se spală singuri la bideu sau îi scaldă jetu' prietenos?

Oricum, încep să-mi fac griji pentru Bote. Sunt convinsă că n-o duce bine, că scârţâie pe undeva. Mai, mai că nu e zi să nu scrie ăştia ceva despre el, prin ceva înţelegând tot soiul de nimicuri. De unde rezultă că omu' suge la ţâţa publicităţii ca un sugar fomist. Oare bilanţul contabil ce zice? S-au vândut efectiv mai multi chiloţi marca Bote de când ne spune zilnic despre el? Ori doar ne jucăm? Păi se poate...!

×
Subiecte în articol: punctul pe g