x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Stuff by Anuşka: Chestii lungi şi tari

Stuff by Anuşka: Chestii lungi şi tari

01 Apr 2010   •   00:00

Există cel puţin un individ pe pământul ăsta pe care propriul lui penis nu-l face fericit. El se numeşte Dudu Steel - mă gândesc că în traducere liberă o însemna Dudu cu Ţuţa de Oţel - şi e nedormit din cauză că are un penis lung şi erect. Nu râdeţi, că e de plâns, zice el.



Adică puţa lui e una foarte lungă. Şi după ce că-l jenează la mers, îl jenează şi la stat, pentru că iată, dânsa stă mai tot timpul sculată. Adică şi-n culcare, şi-n sculare, ţuţa de oţel a omului e erectă de nu se poate. Nici la şcoală nu se mai poate concentra, nici noaptea nu mai poate pune geană pe geană. Mă-ntreb, Doamne, dacă n-o avea probleme şi cu rinichii. Căci bănui că şi la pipi e greu, cu aşa ţuţă mare şi tare. Oricum, milă mi-e şi de colegii de clasă ai bietului băiat.

Şi de profesori. Doamne, o nenorocire. Păi cum e, ca profesor, să latri despre istoria românilor şi Dudu să se-nvârtă-n bancă a necaz
cu puţa. Ori ca elev, coleg cu Dudu, să te-apropii şi tu de el să vă luaţi la trântă, ca băieţii, şi când colo el să te ţină la distanţă cu sabia lui lungă... Zic. Cică Simona Sensual şi-a avariat maşina ei bengoasă şi furioasă.

Pe lângă faptul că ştirea nu mă privea deloc, pe lângă faptul că, dacă tot am citit-o pe ştire, am aflat şi că fata tocmai ce scosese bolidul din service în urma altei altercaţii între maşini, pe şosea, mă mai întreb următoarele, care chiar mi se par importante, zău aşa: Duduia are carnet? Cine i l-a dat? A trecut testul scris? Cum? De unde are bani de maşina aia? Suntem siguri că vrem să aflăm? Şi, în fine, cel mai important: duduia ştie să traverseze per pedes? Dar să se suie-n tren dac-o laşi singură-n gară? (în ideea că duduia ştie că trenul e chestia lungă şi pe roţi care te duce din punctul A în punctul B, şi nu chestia lungă care te duce pe culmile plăcerii).

×
Subiecte în articol: punctul pe g