x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Stuff by Anuşka: Circ scump

Stuff by Anuşka: Circ scump

09 Apr 2010   •   00:00
Stuff by Anuşka: Circ scump
5643-117627-36_38tv21.jpgAflu cu stupoare că Adrian Enache cere bani pe apariţii media. Cel puţin aşa aflu din ziare, nu m-a interesat, vă daţi seama, nici măcar pentru o clipă să-l sun ca să-l întreb. Ideea e că îmi place cum gândeşte nenele ăsta înfumurat, parfumat şi amorezat de artă şi frumos. Sincer, a fost o vreme în care uitasem efectiv că A.

Enache există, respiră, cântă şi întreţine publicul şi pe copiii săi. Zău. Apoi, o dată cu dezvăluirea chiloţărelii din familia sa, mi-am amintit de faptul că şi el populează planeta, alături de mine şi de restul lumii. Fireşte, am început, pentru o vreme, să plec urechea la ce avea de spus. Până când l-am auzit într-o emisiune cum se dădea model în viaţă pentru copiii lui şi pentru alţii precum copiii lui şi-atunci m-am enervat cumplit şi am tăiat legătura cu gagiu'.

Asta pentru că pur şi simplu mi s-a părut greţos ca din postura de tată şi artist care se spală pe dinţi în public, cum ar veni, să mai şi pretinzi că eşti o mare treabă de urmat. Mai bine, zic, lasă-ne. Tu cântă şi noi aplaudăm dacă ne place. Dacă nu, nu tre' să ne zici tu că ai cântat frumos şi că acum să sărim şi noi cu uralele. Dar azi cred că şi el a-nceput să înţeleagă ceva din tărăşenie şi iată că nu mai vorbeşte decât pe bani foarte mulţi. Aberant, aş zice eu, de mulţi.

Ceea ce înseamnă că, cel mai probabil, o să-l auzim din ce în ce mai rar (Nici la marketing nu se descurcă prea bine - păi lumea l-ar fi plătit când încă avea amantă, soţie în divorţ şi d-astea. Acum, că s-au lămurit la tribunal, cui ce să-i mai pese?! Zic.). Foarte bine. O să auzim deci mai puţine prostii pe secundă de emisie. Iar dacă cineva se va decide să-l plătească, atunci sunt convinsă că circul o să fie maxim. Şi de-abia aştept. Circ scump şi pâine ieftină, aşa cum ne şade nouă bine!

×
Subiecte în articol: punctul pe g