x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Stuff by Anuşka: Editorul ghiduş

Stuff by Anuşka: Editorul ghiduş

13 Noi 2009   •   00:00

Ziarele anunţă cu onor că zâna şi cu zânul ei sunt iar însărcinaţi. Ceea ce mă bucură şi pentru care îi felicit şi le urez de bine. Cum ziceam, mai multe sunt ziarele care vorbesc despre embrionul familiei. Unele, în mod decent, anunţă şi dau poza cuplului, aşa cum e frumos, de vreme ce ambii au contribuit.

Altele, în special unul mai de scandal, aşa, o dă în poză doar pe doamna, că deh, ea e purtătoare. Dar ce găsesc încă şi mai simpatic e faptul ă pe poză apare doamna cu tot cu burtă. Burta, una absolut normală şi fără nici un semn de graviditate, dat fiind că sarcina e la-nceput, stă deci cuminte ascunsă în spatele unei bluze verzi.

Editorii foto s-au gândit însă că poate au de-a face cu un public cretin, aşa că au încercuit burta mamei cu o dungă vizibilă. Poza şedea deci alături de titlul care anunţa evenimentul. Ceea ce mă miră, mai departe, e că dacă tot se mizează pe un public 100% nătâng, ar fi putut să scrie titlul chiar pe poză. Iar de-acolo să tragă o săgeată în jos, spre cercul care definea burta femeii, şi să scrie în subtitlu ceva de genul "AICI (adică în burtă) e însărcinată"... cutare şi cutare. Nu credeţi?
Mici picanterii.

Am înţeles cu regret că G. Zamfir a fost lăsat baltă de nevastă. Nevasta cu care încă nu era însurat, dar cu care urma. Aveau şi restaurant antamat şi naş de cununie şi iubire în suflete şi dorinţă în inimi. Se pare însă că mai tânăra cu peste 40 de ani mireasă şi-a cam luat valea, nu înainte de-a se confesa unor prietene relativ la jocurile sexuale pe care viitorii miri le ticluiau în aşternut. Şi dacă într-adevăr nu-mi pasă dacă cei doi se mai însoară sau nu, în schimb regret sincer că n-au ieşit la iveală mai multe detalii picante despre nebuniile erotice dintre un cuplu cu vârste aşa fragede.

Că şi la bătrâneţe te frăgezeşti de ţi se rup oasele, nu alta!

×
Subiecte în articol: punctul pe g