x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Stuff by Anuşka: Gura ei şi Oracolul lui

Stuff by Anuşka: Gura ei şi Oracolul lui

12 Mar 2010   •   00:00
Stuff by Anuşka: Gura ei şi Oracolul lui
5600-115884-36_38tv29.jpgMă simt aşa de bine şi totodată aşa de rău când văd în jurul meu oameni capabili de o doză perfect inimaginabilă - cel puţin pentru mine - de "modestie". De pildă, doamna Iulia Vântur e una dintre persoanele care văd că practică îngâmfarea cu mare spor. Şi nu doar lăudăroşenia îi place duduii, dar văd că iubeşte cu desăvârşire şi platitudinile.

De pildă, când ne spune ea nouă prin intermediul unui ziar specific că cel mai frumos dar primit de la micul ei Moga este dragostea. Doamne, superb! Cu siguranţă că aceştia doi sunt legaţi printr-o relaţie profundă bazată pe iubire şi sinceritate şi desigur că de fiecare dată când fac sex (pardon, dragoste) amândoi au orgasme care îi înalţă spiritual până la cer şi fără nici o urmă de îndoială nici unul, nici celălalt nu cred că există pe planetă relaţie mai fericită ca a lor. Cool!

În plus, doamna iubita lui Moga e de acord să ne mai împărtăşească câte puţin din intimităţile sale cu domnul şi ne aduce la cunoştinţă câteva lucruri de importanţă crucială: nici o piesă a lui Moga nu devine hit până n-o fredonează dânsa. Sau invers. În orice caz, se pare că artistul este căzut în cap după părerea iubitei sale, astfel încât gusturile ei muzicale au devenit pentru el un fel de Oracol.

Îi place şi dă din gură prin studio - înseamnă că tocmai se pune de-un hit. Nu-i place madamei, Moga să facă bine să se redirecţioneze, că treaba pute. Drept exemplu de piesă în care dragostea lui a jucat un rol decisiv, doamna ne aduce aminte de un titlu superb, "Preocupat cu gura ta". Cică este hit (nu ştiu, n-am gusturi muzicale şi nici nu mă bag şi probabil d-aia nici nu sunt întrebată) şi pot fi de acord cu asta, însă doresc în mod explicit să nu aflu ce mama naibii făcea doamna Vântur cu gura prin studioul de înregistrări atunci când s-a tras piesa. E cineva care vrea?!

×
Subiecte în articol: punctul pe g