x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Stuff by Anuska: Igiena de după

Stuff by Anuska: Igiena de după

26 Feb 2010   •   00:00
Stuff by Anuska: Igiena de după
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gazeta Sporturilor

Mă şochează bieţii colegi de breaslă care au ales să îşi câştige existenţa amuşinând prin sertarele cu chiloţi ale vedetelor momentului. Nu că Ilie Năstase ar fi o vedetă de moment, dar uite că micuţele târâtoare s-au insinuat şi la dânsu'-n rufărie.



Şi aşa am aflat noi, omenirea, că domnul se desparte de doamna. Aşa, şi? Păi cum şi, mi-ar putea trânti în freză un gândăcel din ăsta de bucătărie care se hrăneşte cu mizeria de după aragaz, noi să nu ştim de ce şi mai ales cu cine? Aşa că iat-o într-un material de seamă pe încă soţia tenismenului dată ca având o relaţie certă cu partenerul ei de afaceri.

Fireşte că nici un cuvânt nu se susţine cu un alt cuvânt şi fireşte că oricum la noi chiar şi două cuvinte au darul de-a rămâne totuşi mute, aşa încât vorbăria era musai clarificată de poză. În care doamna Năstase păşea pe stradă alături de incriminat la o distanţă de să zicem c-ar mai fi putut încăpea şi-un al treilea între. Vorbeau şi, vai, erau îmbrăcaţi din cap până-n picioare cu haine pământeşti şi nicidecum în costumele originare.

Însă, cu toate astea, poza şi cuvântul transmiteau fără urmă de-ndoială verdictul din capul reclamantei - şi anume că cei doi par foarte apropiaţi. Aşa, cum să zic, şi ambele maluri ale lacului sunt la o adică apropiate, că le apropie lacu'. Da', mă rog... Oricum, e trist dacă o poză în care unu' e hăis şi-altu' e cea poate face pe cineva să afirme aşa, public şi fără vreo reţinere, atari enormităţi.

Că nu pot să nu-mi imaginez în momentul imediat următor cam cum se desfăşoară intimitatea din sânul propriu al tănticii autoare. Probabil că atunci când iubitul ori soţul ei o sună de la depărtare şi îi zice c-o pupică, ea merge repede la baie să se spele în ideea că aşa e igienic după ce o faci...

×
Subiecte în articol: punctul pe g