x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Stuff by Anuşka: Mama lui

Stuff by Anuşka: Mama lui

11 Sep 2009   •   00:00

Din categoria o lume nebună, nebună - o mamă de băiat găseşte uşor incomodă relaţia lui cu gagica. Chiar de condamnat n-ar fi, aşa, să-ţi faci griji, să te întrebi cum o decurge, cum aia, cum ailaltă, dacă relaţia ar fi în scutece. Doar că ăia stau împreună de ani buni.



În fine, s-au apucat şi de amenajări. Ca tuturor celor care muncesc cinstit la patron, banii nu le curg nici din tavan, nici la robinet. Pică însă din contul de salariu. Aşa că se-ajută şi ei cum pot: mai cu un amic zugrav, mai cu altu' faianţar, mai aşa, mai pe dincolo. Ea, o persoană veselă, sociabilă şi având o groază de cunoştinţe şi prieteni, cultivaţi în timp, cu efort, pentru orice eventualitate (cum ar fi, de exemplu, ASTA), apelează cu încredere la grup. Grupul, recunoscător pentru anii de prietenie, sare-n ajutor. Toată lumea e fericită, mai cu seamă cuplul dimpreună cu pereţii apartamentului lor.

Mama, în schimb, scoate flăcări pe unde-apucă. Mai tare decât faptul că aia are prieteni mulţi şi buni o irită ignoranţa fiului - lui chiar nu i se pare nimic suspect? El chiar nu-şi dă seama că prietenia asta e o mască pentru nişte dedesubturi sexuale foarte nasoale, de natură să le zgâlţâie castelul de nisip? Nu, el, săracu', era băiat deştept, da' tot aia e de vină, că i-a sucit minţile. În fine, dacă el chiar nu vrea să priceapă de nici un fel, mama e dispusă la orice sacrificiu - uite, aduce ea oameni, cum ar veni, meseriaşi zoioşi, pe care o să-i plătească ea cât nu face, doar ca să evite ruşinea!

În plus, el chiar o iubeşte? Nu crede c-ar fi cazul să mai caute? Să mai copilărească niţel? Desigur, pentru mamele de băieţi nu constituie niciodată un semnal faptul că plodul o iubeşte pe fată de mult, că locuiesc împreună şi că i-a pus inel pe deget. Orice boală... chiar are leacu' ei?!

×
Subiecte în articol: punctul pe g