x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Stuff by Anuşka: Răţuşca, păsăroiul şi cuibul

Stuff by Anuşka: Răţuşca, păsăroiul şi cuibul

26 Mar 2010   •   00:00
Stuff by Anuşka: Răţuşca, păsăroiul şi cuibul
Sursa foto: Mohamed Azakir/Reuters

Fiind doar o persoană banală, nu mă pot abţine de la micile bucurii meschine pe care ţi le oferă uneori viaţa, alteori câte-un ziar. În cazul acesta e vorba despre un ziar care, fără să vrea, m-a fericit apropiindu-mă, fie şi vag, de vedeta Paris Hilton. Recent, ea şi-a cumpărat o raţă imensă din pluş galben.

M-am excitat enorm, mai cu seamă că am şi eu un astfel de animal neînsufleţit tronând undeva în biblioteca maică-mii, de pe când încă studiam şi dădeam săruturi cui oferea pluşurile cele mai mari. Când m-am făcut mai mare, am crezut că treaba cu raţa e doar o copilărie ieftină, însă azi văd că ograda artificială e de mare fason. În plus, Paris asta are şi-un trening roz isteric, exact ca al meu.

Deci, ce dracului îmi mai lipseşte nu înţeleg. Suntem, practic, la fel. Mai ales dacă-mi schimb şi eu numele într-un oraş faimos şi mă-mbăt ca scroafa şi mă las pozată cu ţuţurica la vedere şi-apoi gata. O să fim aproape gemene. Da' aşa, ca nume, eu zic că m-ar prinde Barselona (cu "s"). Sau, ca să fiu chiar şi mai şi decât blonda asta parazită, ar putea să mă cheme cu nume de ţară, nu de oraş. Deci să mă strigaţi "Olanda, draga mea...".

Mulţi colegi de-ai noştri, de breaslă, s-au dezinhibat complet când vine vorba de-ale sexului şi de-ale celor care sunt menite a rămâne intime. Sau nu, în fine. Cică o tipă - nu contează cine - a făcut o farsă - nu contează cui - "cu tentă sexuală", citez.

Adică şi-a arătat sânii în public - nu contează de ce. Mă gândesc, oare ce-ar fi trebuit să facă dama pentru ca farsa ei să fie una de-a dreptul sexuală şi nu doar una cu tentă. Probabil, conform standardelor colegilor de breaslă, ea trebuia să-şi expună public cuibul cu tot cu păsăroiul dinăuntru. Zic.

×
Subiecte în articol: punctul pe g